Ostalo / Gastro

Od 3. do 5. lipnja

Trodnevni eno-eko-etno-gastro stol u Biogradu

Trodnevni eno-eko-etno-gastro stol u Biogradu

Biogradska turistička zajednica najavljuje i bogat program, uz nastup kulturno umjetničkih društava

Nakon velikoga šušura proteklih dana, Biograd se sprema za novu veliku trodnevnu manifestaciju.

Tradicionalno, povodom svečanog otvaranja pune turističke sezone Turistička zajednica grada Biograda na Moru, Gradsko poglavarstvo i Sekcija ugostitelja organiziraju početkom lipnja "Festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija, izvornog suvenira i folklora". I ove će godine na biogradskoj rivi biti postaljen najduži eno-eko-etno-gastro stol, javlja Radio Zadar .

Biogradska turistička zajednica najavljuje i bogat program, uz nastup kulturno umjetničkih društava - a i sami izlagači obvezatni su obući nošnju svoga kraja pa će to biti i Festival baštine, ali i prilika da upoznamo tradicijsku kulturu susjednih nam država jer i ove godine Biogradski Festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija, izvornog suvenira i folklora ima međunarodni karakter.

Za biograjce nema predaha - domaćini su 5. po redu Festivala izvorne hrane koji će se održati 3. 4. i 5 lipnja. Velika je to organizacija jer očekuju 1000 izlagača - zainteresiranih je bilo i više ali su danas morali zatvoriti prijave - kazao je Radio Zadru direktor biogradske turističke zajednice Ivo Eškinja:

 

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.