Ostalo / Euro 08

Reprezentacija Španjolske

Verbalni obračun Aragonesa i Sergija Ramosa

Verbalni obračun Aragonesa i Sergija Ramosa

Španjolski su novinari žesto kritizirali nogometaša nakon njegovih prosječnih igara u prva dva dvoboja na Euru

Na treningu španjolskih reprezentativaca u petak prijepodne mladi nogometaš Reala Sergio Ramos neprimjereno je reagirao na jednu primjedbu izbornika Luisa Aragonesa.

Marca javlja da se incident dogodio na samom početku treninga, dok je Aragones govorio igračima okupljenima na središtu igrališta. Očito je u nekom negativnom kontekstu spomenuo 22-godišnjeg braniča, jer je ovaj planuo na sedamdesetgodišnjeg trenera u tolikoj mjeri da ga je suigrač Carlos Marchena morao sprečavati da ne krene u fizički obračun.

Nakon treninga nitko od reprezentativaca nije želio otkriti kako je tekla konverzacija između vremešnog izbornika i njegove mlade zvijezde.

Španjolski su novinari žesto kritizirali nogometaša nakon njegovih prosječnih igara u prva dva dvoboja na Euru, a Aragones ga je cijelo vrijeme branio.

- Postoje određeni zakoni u nogometu koje Sergio tek treba razumjeti. Što si bolji igrač, to moraš imati veću disciplinu u igri. Sergio je sjajna osoba, no i dalje griješi. O tome mnogo razgovaramo – izjavio je tom prilikom izbornik o Ramosu.


Reci što misliš!