Ostalo / Euro 08

Navijački neredi

U središtu Beča potukli se hrvatski i turski navijači

U središtu Beča potukli se hrvatski i turski navijači

Razočarani hrvatski navijači bocama su gađali skupinu Turaka, a nakon što se u sukob umiješala i policija, naši su se navijači sukobili i s njima

Uzavrele strasti nakon dramatične i šokantne četvrtfinalne utakmice između Turske i Hrvatske prenijele su se i na bečke ulice, javlja 24sata.hr .

Kako tvrdi austrijska agencija APA, došlo je do nekoliko incidenata u kojima su sudjelovali hrvatski i turski navijači. Ima i uhićenih i ozljeđenih, tvrdi APA, koja je navodi brojke.

Glavna navijačka bečka zona bila je i najizloženija. Policija je baš u tom dijelu grada imala najviše posla. Navodno se ne radi o izgredima većih razmjera, ali policija je ipak morala reagirati. Posebno vruće bilo je u bečkoj četvrti Otakring.

Razočarani hrvatski navijači bocama su gađali skupinu Turaka, a nakon što se u sukob umiješala i policija, naši su se navijači sukobili i s njima.

Nakon svega posla je imao i medicinski tim za Euro.

- Imali smo nekolicinu lakše ozlijeđenih, ali i jednog teže ozlijeđenog navijača. On je zadobio opekline po tijelu, a uzrokovala ih je zapaljena baklja - potvrdio je glasnogovornik bečkog medicinskog tima Andreas Zenker.


Reci što misliš!