Ostalo / Euro 08

Euro 2008.

'Ako osvojimo EURO - ženim te!'

'Ako osvojimo EURO - ženim te!'

Obećao joj je to njezin dečko Dani Güiza, koji je mudro prešutio što će biti ukoliko se Španjolska ipak ne okiti drugim naslovom prvaka Starog kontinenta

Gospođicu Bermudez, koja se svojedobno hvalila da je poševila pola madridskog Reala, od oltara i titule gospođe Güiza dijeli još samo pobjeda Španjolske nad Njemačkom, prenosi Net.hr.

Nuria Bermudez, izazovna 27-godišnja Madriđanka, s posebnim će nestrpljenjem iščekivati krajnji rezultat finalnog okršaja između Španjolske i Njemačke na EURO-u.

Razlog? Pobijedi li Furija u Beču Elf, eto nje pred oltarom!

Obećao joj je to njezin dečko Dani Güiza, koji je mudro prešutio što će biti ukoliko se Španjolska ipak ne okiti drugim naslovom prvaka Starog kontinenta.

Kako bilo, zasad još uvijek gospođica Bermúdez opet je dospjela u javnost, s naglaskom na to da napokon nije riječ o kakvom skandalu.

Podsjetit ćemo, ta nekadašnja manekenka i glumica svojedobno se hvalisala da je spavala (bez pidžame) s najmanje šestero igrača madridskoga Reala, te je ozbiljno uzdrmala brak Beckhamovih iako nikada nije bilo dokazano je li Davida doista i drpnula.

Kasnije je bila u vezi s Cristianom Ronaldom, dok ju je, pak, Luis Figo tužio jer je tvrdila da ga je ševila dok je istodobno hodao s Helen Svedin. 

U svakom slučaju, nestašna se Nuria u međuvremenu očito uozbiljila i položila FIFA-in ispit za menadžera, što je zgodan detalj za priču budući da je upravo ona agent svog možda budućeg supruga.

Dapače, upravo je ona i bila ta koja ga je nagovorila da ode iz Getafea u Mallorcu, u kojoj se Güiza prošle sezone proslavio postavši prvi strijelac prvenstva (27 pogodaka), što ga je, uostalom, i poguralo u reprezentaciju.

Danas ga traže Fenerbaçhe, Arsenal, Valencia i Roma, pa svojoj dragoj itekako ima na čemu biti zahvalan.

Što reći osim - sretno mladenci! Dakako, pobijedi li Španjolska.

 


Reci što misliš!