Lifestyle

revija u luci zadar

Domaći kreatori ekskluzivno predstavili dizajnerske uniforme za posade

Domaći kreatori ekskluzivno predstavili dizajnerske uniforme za posade
Bojan Bogdanić

U utorak predvečer održana je modna revija. Domaći dizajnerski brendovi - Krie Design, Jet Leg i Ana Maria Ricov, ekskluzivno su predstavili dizajnerske uniforme za posade.

U zadarskoj luci Gaženica u tijeku je Croatia Yacht Show. 

Događaj se odvija uz podršku Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Grada Zadra, Turističke zajednice Grada Zadra te Hrvatske turističke zajednice.

Modna revija domaćih dizajnera - Krie Design, AMR i Jet Lag Modna revija domaćih dizajnera - Krie Design, AMR i Jet Lag

U utorak predvečer održana je modna revija. Domaći dizajnerski brendovi - Krie Design, Jet Leg i Ana Maria Ricov, ekskluzivno su predstavili dizajnerske uniforme za posade.

Dominirale su bež, bijela, tamnoplava, prugice, intenzivno narančasta. Krojevi su bili zanimljivi i posebno funkcionalni.

Kristina Burja je u posljednje dvije kolekcije koristila tekstilno vlakno “ECONYL®” koji se dobiva recikliranjem ribarskih mreža i drugog odbačenog najlona.

Ana Maria Ricov stvara bezvremenski, elegantan dizajn. Njezine su kolekcije usmjerene na održivost, kombinirajući ljepotu i funkcionalnost u komadima koji se ističu svojom kvalitetom i sofisticiranošću. 

Dizajn Jasmine Arnautović, Jet Lag je hrabar brend inspiriran putovanjima s urbanim štihom. Poznata je po svojim odvažnim, energičnim dizajnima, Jet Lag donosi duh avanture i stila za samopouzdane osobe koji zna nositi trendove.

CYS traje do 3. listopada.

Uz predstavljanje impozantnih superjahti organizatori su pripremili i ponešto za ljubitelje skupocjenih automobila. Izloženi će biti i helikopteri koji su sastavni dio ponude kada je u pitanju luksuzni turizam. 

Tridesetak jahti na vezu u luci Gaženica vrijedi više od pola milijarde eura, ali nisu na prodaju.

Očekuje se da će prvi Croatia Yacht Show u Gaženici posjetiti oko šest stotina agenata koji posreduju pri najmu.


Reci što misliš!