recept dana
Doro Wot piletina - tajna je u začinima, a možete je pripremiti i kod kuće
Ovo tradicionalno jelo možete pronaći na jelovniku većine etiopskih restorana.
Piletina se natrlja "berbere" mješavinom začina kajenskog papra, češnjaka, đumbira, piskavice, kardamoma, kumina, crnog papra, pimenta, kurkume, klinčića, cimeta i korijandera.
Potom se peče ili dinsta u tavi s dubokim poklopcem.
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
-
Topla čokolada jedan je od omiljenijih toplih napitaka diljem svijeta, posebno u hladnim zimskim mjesecima. Bogatog, kremastog okusa i intenzivnog mirisa čokolade, ovaj napitak pruža utjehu i toplinu te budi osjećaj nostalgije i zadovoljstva.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
Reci što misliš!