Lifestyle

ne propustite

Biograd na Moru priprema poslasticu za sve ljubitelje mode

Biograd na Moru priprema poslasticu za sve ljubitelje mode

Nakon prve uspješne modne platforme, ModernA ponovno u Biograd na Moru dovodi modnu karavanu s poznatim dizajnerima pod palicom jedinstvenog dvojca organizatora Alena Ljubića i Anite Maričić. Moderna će se održati 3. listopada u 19 sati u Bure centru u Biogradu na Moru.

Sve to događat će se u predivnom ambijentu Bure centra.  

U razgovoru s organizatorima saznali smo neke od detalja koje nas sve očekuju:

Na ModernA projektu svoje najnovije kolekcije za jesen/zimu 2025. predstavit će  Ivan Alduk, DeLight, Natalija Smogor, Jet Lag, Charm&S, BiteMyStyle by Zoran Aragović te  Atelier Igor Todorović iz Srbije.

Organizatori su iznimno sretni što dovode najveća imena modne scene u Dalmaciju te su sretni što će svi ljubitelji mode uživati u radovima svojih omiljenih dizajnera. 

Ideja za projekt ModernA dogodila se sasvim slučajno u Zagrebu početkom prošle godine kada su Alen i Anita odlučili napraviti najveći modni događaj u Dalmaciji s naglaskom da projekt putuje Lijepom našom te tako svi građani imaju priliku upoznati svoje dizajnere i promovirati hrvatski dizajn sa naglaskom i na gostujuća imena. „Anita je bila ta koja je prva rekla da vjeruje u nas i da nas dvoje možemo organizirati spektakl za kojim Dalmacija žudi jer na tim prostorima tako nečeg velikog nema“ izjavio je Alen.  

Zahvalni smo što je i Zadarska županija prepoznala naš projekt te nam daje veliku podršku što nam daje dodatni vjetar u leđa da nastavimo stvarati naš projekt. Već sada u kuloarima se šuška da vlada ogromno zanimanje za pozivnicama što su nam i sami organizatori potvrdili jer očekuju oko 600 uzvanika, a odaziv ih čini ponosnima i zahvalnima jer dokazuje da odlično rade posao i prepoznali su što nedostaje na modnoj sceni. Projekt ModernA ima cilj ponuditi kvalitetu, autentičnost i dugoročnu vrijednost rada svih dizajnera te mjesto gdje će predstavljati svoje najnovije kolekcije“, ističu Anita i Alen.310dfcf838ed266dabce7aeb4f88b40a.jpg?v=2Kampanju krasi divna Monika Vojvodić, s potpisom Danijele Pedišić.

Osim modnih dizajnera u jednom od modnih izlaza bit će predstavljene i sunčane naočale optike Visus koja će predstaviti također najnovije kolekcije za jesen/zimu 2025.

Organizatori ništa ne prepuštaju slučaju tako da su doveli sve do savršenstva od produkcije, rasvjete, rekvizita, glazbenih gostiju, a da svi ljubitelji mode dožive to iskustvo za backstage je zadužena Slađana Divjak koja je od velike važnosti organizatorima jer je upravno ona ta koja čvrsto drži sve u svojim rukama. 

Modeli koji će nositi revije poznatih dizajnera dolaze iz agencije Talia, a za njihov savršeni make up i ljepotu u backstageu bit će zaslužni poznati make up artisti CHIX Threading bara koji će koristiti  make up proizvode talijanskog branda Collistar koji se može pronaći u Muller parfumerijama dok za lijepu i zdravu kožu svih modela zaslužni će biti skin care eksperti Dermalogice.   

Modna pista ModernA projekta bit će duga oko 50 metara u ekliktičnom stilu kombinirano sa različitim stilovima kako bi predočili avangardu, kombinirajući klasičnost sa futurističkim

Posjetitelji će također imati priliku uživati u ekskluzivnoj prezentaciji vozila RB AUTOKUĆE, zahvaljujući suradnji s RB AUTO KUĆOM koja će na samom događaju predstaviti i svoj Renault Rafale E-Tech full hibrid.

 

Photo: Danijela Pedišić

Model: Monika Vojvodić

 


Reci što misliš!