Lifestyle

dojmovi s brlog craftmarketa

Zadarski kreativci bili su marljivi cijelo ljeto!

Zadarski kreativci bili su marljivi cijelo ljeto!

Svi oni koji su proveli subotu na Vošti u okrilju Brlog craft beer bara složit će se da se jedva čekalo ponovo okupljanje zadarskih kreativnih snaga.

S obzirom da se nismo družili od ljetnog izdanja Craftmarketa, ovo je bilo ono ''babljeljetno'' ili možda ipak mali uvod u jesenske dane. Naši kreativci su bili marljivi cijelo ljeto, pa su za nas pripremili mnoštvo unikatnih stvarčica.

Od 16 sati u dvorištu Brloga na štandovima smo mogli razgledati bogatu ponudu vrijednih ruku craftera. Ovo je već osamnaesto po redu okupljanje, pa zaista možemo reći da je postalo tradicionalno. Uvijek se traži mjesto više, a neki crafteri dijele izlagački prostor, sve je jako neformalno, opušteno i veselo.

Treba li reći i šareno?

Bilo je svega ovaj put, od ukrasnih do uporabnih predmeta, od svih materijala koje možete zamisliti. 

Beadway nam je spremila  svakakvih čudesa, da  zakoračimo u jesen kako treba. Nakit je to od staklenih perlica u svim bojama i oblicima.

Naša vrijedna Katica i ovaj put nam je spremila mnogo heklanih stvarčica, a pripremila je i posebne popuste za craft market. 

Kapetan Kuka također je oduševio ponudom, a ako vam je drag unikatan srebrni nakit s dodatkom poludragih kamenčića, bila je tu i Marija Piskac Studio.

Karla Belančić je majstorica detalja, a njezin rad poznajemo pod imenom Name Your Frame. Fantastične bajke ili životne priče preslikavanje na personalizirane poklone. Ako nemate ideju ona će vam je dati, a ako imate ona će je pretvoriti u predivnu uspomenu.

Posjetili smo i brend Cozy Place - jedinstven pogled na Zadar.

Magneti za frižider sa izvornim fotografijama Zadra popularan su suvenir koji prikazuje ljepote ovog grada, uključujući znamenitosti poput zadarske rive i Morskih orgulja. Ovi unikatni magneti omogućuju posjetiteljima da ponesu dio zadarske slike sa sobom. Idealni su za sakupljače ili kao pokloni, a istovremeno donose dašak mediteranske atmosfere u svaki dom.

 


 

 


Reci što misliš!