Lifestyle

Brlog 21.rujna

Bablje lito na zadarskom Craftmarketu

Bablje lito na zadarskom Craftmarketu
Iva Pejković

Bablje lito provedite na zadarskom Craftmarketu i doznajte što su sve radile vrijedne ruke naših kreativaca, u subotu 21. rujna od 16 h u Brlogu na Voštarnici.

SAJAM/IZLAGAČI: Pozivamo sve obrtnike, umjetnike, kreativce, dizajnere, grafičare i OPG-ovce da nas se jave u slobodnoj formi sa par rečenica o sebi, tko su, što su i sa par fotografija svojih proizvoda i djela na mail: brlog točka beer točka bar@gmail.com
Ujedno, ukoliko je netko od craftera zainteresiran i da održi neku radionicu, ćakulu ili nešto treće slobodno može dati ideju/prijedlog. Dobrodošli smo za sve kreativne ideje!

BUVLJAK: Pozivamo i sve zainteresirane male hrčke koji se žele riješiti svojih krpica da se jave na gore navedeni e-mail da žele imati svoj štand za prodaju svoje rabljene odjeće.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 14 EUR za stol veličine 200 x 80 cm!
(nabavili smo fine velike stolove i trudimo se da vam bude što ljepše kod nas i da imate sve što vam treba)
- ukoliko je nekome dovoljno pola veličine navedenog stola, neka to navede u prijavi te je onda iznos kotizacije 7 EUR!

Odluku tko će izlagati na Brlog Craft marketu #18 ćemo javiti izlagačima i buvljakušama na dan 17. lipnja
_________________________________________________________
Također nastavljamo sa svim ostalim zabavnim aktivnostima:
- kreativni kutak – više INFO o radionicama USKORO!
- ostati gladni i žedni nećete

Kao što Vam je već poznato udružujemo male obrtnike, umjetnike, kreativce sa zadarskog područja sa buvljak scenom. Širimo priču, širimo broj craftera i buvljakuša.
Podržimo zajedničkim snagama male obrtnike i poduzetnike, kreativce, te proširimo svijest o pravoj vrijednosti ručnog rada.

Pratite nas na stranici Brlog craft bar & shop jer ćemo sve do dana održavanja Craft marketa #18 predstaviti naše izlagače pa da znate tko i što Vas očekuje.


Reci što misliš!