Lifestyle

dojmovi

Zadar Street Food festival je počeo, stigli i novi kandidati u osvajanju vašeg nepca

Zadar Street Food festival je počeo, stigli i novi kandidati u osvajanju vašeg nepca
Bojan Bogdanić

Mislili ste da je kraj ljetnim druženjima, spizi i koncertima uz more? Ne, ne! Tu nam je Zadar Street Food festival.

Ovo osmo izdanje u ljetnom ruhu, kako kaže Ivan Santini, koordinator festivala na Puntamici, prava je poslastica za sve ljubitelje zabave na otvorenom uz dozu gastronomskih užitaka. 

Otvoren 8. Zadar Street Food festival Otvoren 8. Zadar Street Food festival

Neka stara "lica" na kućicama uz Bamboo bar već su tu poput Picnica, Ferala i Burgers and more, ali imamo i neke nove kandidate u osvajanju vašeg nepca. 

Naravno, mnogima je burger već pomalo dosadio, ali ljudi moji, je li to moguće - postoje neke kombinacije koje još sigurno niste probali. 

Isto tako, vegani će doći na svoje, ali i oni kojima je draga riba.

Na Blue fish kućici mogu probati ukusne ražnjiće morskog psa, tortilje s pečenim brancinom, burger od tune s ukusnim povrćem...

Stari ''znanac'' Picnic mingle and fun uz signature burgere i krumpiriće ima u ponudi i svoje koktele, a Slatka kućica priprema vam bubble tea i palačinke. 

8a92d1b2626afb0250f12efc088d5fc0.jpg?v=2Wunderburger će biti top točka za one kojima je draga smash burger varijanta, a nećete pogriješiti ni ako probate nešto u ponudi Rosemarija!

eadd00b39886558155e8158e525cd044.jpg?v=2Na kućici Zadar wine festivala ponuda je prebogata. Imaju čak i šampanjac, tu su divna zadarska vina Fiolić, Degarra, Kraljevski vinogradi,... ovo je mjesto za istinske ljubitelje dobrog vina. 

Ako volite Aperol, naći ćete ih u posebnom kombiju, a Bamboo bar svoj šank otvorio je i u ovom dijelu s pogledom na plažu i kultnu lanternu.

Santini nam posebno ističe koncerte - bit će to Silente, Belan i Fiumensi, Pink noise, Indira Forza.

Raspored koncerata objavljen je na društvenim mrežama.

 

Festival je počeo 6. i traje do 15. rujna, svaki dan od 16 sati do ponoći, a vikendom i ranije počinje, već u 12 pa planirajte, ako vam se ne sprema ručak, pravac Puntamika!

I da.

Ulaz je kao i svake godine na Street food festival besplatan!

Večeras od 20h koncert grupe Silente.  


Reci što misliš!