Lifestyle

Jezik na tenisicama vam konstantno ‘bježi’ u stranu? Imamo rješenje!

Jezik na tenisicama vam konstantno ‘bježi’ u stranu? Imamo rješenje!
PEXELS

Sigurno ste i vi (više od jednom) iskusili kako kod određenih modela tenisica, jezik konstantno bježi na stranu.

Radi se o tome da neki modeli imaju ugrađeni dodatak na jeziku koji ga drži na mjestu, dok drugi to nemaju. Ali ne brinite, jer smo se mi bacili na istraživanje te pronašli koristan modni trik za jezik na cipelama. Sami smo ga isprobali te možemo potvrditi da djeluje.

Svi smo već upoznati s činjenicom da su tenisice postale must-have modni komad. Nosimo ih kroz cijelu godinu u raznovrsnim stilovima, te su postale modni klasik koji spaja udobnost, stil i praktičnost. No ponekad i tenisice imaju svoje probleme i nedostatke, ali zato je tu internet koji ima rješenje za svaki problem. Tako i za jezik na cipeli koji konstantno bježi. Radi se o modnom triku koji zahtjeva samo jedan par tenisica i vašu volju. U nastavku otkrijte kako fiksirati jezik na tenisici.

Prvo, provjerite imaju li vaše tenisice na jeziku malu petlju. Kroz nju trebate provući vezice kako biste fiksirali jezik. Određeni modeli nemaju petlju tako da imamo i druga rješenja. Sljedeći trik će fiksirati jezik uz pomoć vezica. Izvucite vezice iz posljednje dvije rupice na tenisicama, te ih provucite sa stražnje strane jezika. Nakon toga ih normalno provucite kroz rupice s prednje strane jezika. Na taj ćete način fiksirati jezik na tenisicama i riješiti problem u samo jednoj minuti.

 

 


Reci što misliš!