Lifestyle

Supernova Zadar

Počastite se shoppingom uz sjajne popuste

Počastite se shoppingom uz sjajne popuste

Na redu je lipanjsko izdanje Suber subote i ponovno vas čekaju brojni popusti u vašim omiljenim trgovinama. Vidimo se u subotu, 8. lipnja.

Ljetni praznici su pred vratima pa ova Super subota dolazi kao naručena da nabavite sve za dugo toplo ljeto. Obnovite garderobu novim modnim komadima za fantastične ljetne kombinacije, opremite se funkcionalnim rekvizitima za omiljene ljetne aktivnosti na moru ili u prirodi, a mališane obradujte novim igračkama uz koje će praznici biti još veseliji. I ove Super subote brojni su brendovi pripremili posebne pogodnosti uz koje će shopping biti još povoljniji.

Ako uživate u sportskim aktivnostima na otvorenom, počastite se u trgovini adidas uz 20 % popusta na kupnju iznad 30 €. Popust se odnosi na novu kolekciju no ne odnosi se na posebno označene ICON artikle. Jednak popust čeka vas i u Buzzu na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 20 % na već sniženo do 30 %.

Za mališane je praktičan popust pripremio Ciciban. Iskoristite do 30 % snižene cijene dijela asortimana i nabavite udobnu obuću koja će ih pratiti u ljetnim avanturama. Razni rekviziti, igračke za plažu i bogata ponuda dječje opreme čeka vas u trgovini Magic Baby i to uz 15 % popusta. Osim toga iskoristiti možete i 15 - 25 % popusta na autosjedalice i 20 % na kišobran kolica.

Za neodoljive ljetne outfite pobrinut će se Replay i to uz 40 % popusta na izdvojeni asortiman i dodatnih 30 % za kupnju 3 ili više artikala. Odličnu ljetnu kolekciju ima i Springfield, a kupovati možete uz popust do 50 %. Humanic vas ovog vikenda časti s  20 % nižim cijenama prilikom kupnje 2 ili više artikala što je odlična prilika da nabavite novu ljetnu obuću. Sve to obavezno začinite modnim dodacima – posjetite li Kronu ostvarit ćete 15 % na gotovinsko i 10 % na kartično plaćanje na asortiman satova i nakita. Fantastičan ljetni outfit nije potpun bez sunčanih naočala pa po novi model navratite u Ghetaldus gdje vas čeka 30 % na sunčane naočale uz kupnju spreja za čišćenje naočalnih leća.

Nakon shoppinga, u brojnim lokalima centra potražite zasluženi odmor i predah. Opustite se uz kavu, jela iz raznih svjetskih kuhinja, sladoled ili druge slastice. Ne propustite odličnu priliku za uštede – cjelokupan popis popusta potražite na web stranici centra.

Uživajte u nabavci i pripremi za ljetne praznike. Vidimo se 8. lipnja!


Reci što misliš!