Lifestyle

25.svibnja

Odlična hrana, smijeh do suza i odlični koncerti – trogirski Babarol ima sve ovog vikenda

Odlična hrana, smijeh do suza i odlični koncerti – trogirski Babarol ima sve ovog vikenda

Iza kule Kamerlengo u zalazak sunca s pogledom na more Trogirani i njihovi posjetitelji već danima uživaju u sadržaju koji za njih kreira vrijedna ekipa Babarol street food festivala.

Bilo da pričamo o kino programu za male i velike, natjecanju u pripremi dalmatinske rožate, glazbenom kvizu s bandom uživo ili likovnim radionicama za male umjetnike i velike ljubitelje dobre kapljice – Babarol nudi program za sve!

Velika zelena zona za uživanje u hrani, bogata street food ponuda, novi postav festivala i deserti i kokteli koji izazivaju zazubice sve to danima mami osmijeh na lice:

Bistro bar “Corte” predstavio se bao bunsima s piletinom i novitetom sendvičem od mortadele u focacci, Tunaholic fish bar burgerima od svježe tune, bistro “Odma tu” Roberta Predraga Žmire polpetama u šalši i bestsellerom janjećim raguom u prošeku sa suhom smokvom, a Slavoniju je predstavio bistro “Androliko’s” koji je izazvao pravu pomamu za štrudlom od janjetine i čobancem koji se vikendom kuha u kotliću i širi zamamne mirise.

Najslađi desert festivala potpisuje pastry chefica Tea Mamut koja je ekskluzivno za Babarol pripremila teglicu od lješnjaka i pistacije nazvanu Šime koja se svakodnevno rasproda.

“ Najukusniji festival se vratio u Trogir i tu je narednih deset dana kako bi obogatili predsezonsku ponudu. Brojat ćemo uspomene, a ne kalorije i neka Babarol krene!” – izjavio je Antonio Franić, organizator festivala.

Bogat koncertni vikend započinju Eni Jurišić i Vjeko Ključarić (24.5.), Kuzma i Shaka Zulu (25.5.) i legende hip hopa TBF koji zatvaraju festival u nedjelju popodnevnim koncertom uz humanitarni ručak.

Još stignete posjetiti grad sretnog trenutka koji je postao i grad majstora street fooda! Ulaz je na sve događaje besplatan. Vidimo se na Babarol street food festivalu!

Babarol street food festival ove godine traje do 26. svibnja. 


Reci što misliš!