Lifestyle

Supernova Zadar

Obilježite Majčin dan na najljepši način

Obilježite Majčin dan na najljepši način

Druga nedjelja u svibnju dan je posvećen majkama stoga i ove godine želimo da se toga dana svaka mama osjeća posebno. Supernova Zadar priprema vam sjajna iznenađenja, nagrade i najbolji izbor poklona.

Majčina ljubav uistinu je posebna i jedinstvena, zato je lijepo Majčin dan proslaviti i obilježiti nečim posebnim. Iako je zahvalnost svojoj mami lijepo pokazivati cijele godine, za Majčin dan ne propustite ju iznenaditi nekim lijepim poklonom. U ponudi trgovina centra Supernova Zadar čeka vas pregršt inspiracije i sjajnih darova.

Odaberite komad nakita koji će stvoriti predivnu uspomenu ili pokažite pažnju odabirom kozmetike kakvu najviše voli. Neovisno o tome koliko imate godina, majka će se uvijek razveseliti iznenadite li ju cvijećem ili nekom slasticom, a želite li joj pružiti dan za pamćenje, dobra ideja je i zajednički shopping u njenim najdražim trgovinama.

Osim što smo se pobrinuli da ideja i poklona u ponudi ne nedostaje, našim vjernim Facebook pratiteljima povodom Majčinog dana organizirali smo i nagradni natječaj s vrijednim nagradama.

Od 6. do 9. svibnja na Facebook stranici centra očekuje vas četiri kruga natječaja sa zanimljivim nagradnim zadacima. U svakom od njih pripremamo citat iz pjesme posvećene majkama, a na vama je da odgonetnete o kojoj se pjesmi radi i tko ju izvodi.

Oni najbrži u svakom će krugu biti nagrađeni jednom nagradom, a one su uistinu izvrsne. Osvojiti možete set donjeg rublja brenda Lisca, poklon bon u vrijednosti 100 € iz Zaksa, analizu kože i dva pakiranja proizvoda srednje veličine iz ponude trgovine Kiehl`s te L'Occitane set  ''Mirisne note Osmathusa''  i ''Mirisne note Trešnjinog cvijeta''. Svi dobitnici bit će proglašeni 10. svibnja.

Budite brzi i točni jer nagrade su uistinu primamljive. Svim natjecateljima želimo sreću, a majkama ispunjen i nezaboravan Majčin dan!


Reci što misliš!