Lifestyle

MODIVO.HR

2 must-have proljetna trenda u muškoj modi

2 must-have proljetna trenda u muškoj modi
Envato Elements

Proljeće je doba kada priroda buja novim životom, a i vaš stil bi trebao doživjeti osvježenje koje ova sezona donosi. A što bi moglo biti bolji način za obnavljanje vašeg izgleda nego praćenje najnovijih trendova u muškoj modi?

Istražimo zajedno dva neizostavna proljetna trenda koji će ne samo transformirati vašu garderobu, već i osigurati da budete u koraku s najnovijim modnim dostignućima. Jer zašto biste zaostajali za trendovima kada možete biti u središtu pozornosti svojim novim, osvježenim izgledom

U trendu su cvjetne košulje. Kako ih nositi?

Jedan od najpopularnijih proljetnih trendova u muškoj modi su definitivno košulje s cvjetnim uzorcima. Ali kako nositi ovaj statement komad na način koji izgleda sofisticirano i stilski?

Prvi korak je odabrati pravu nijansu cvjetnog uzorka koji odgovara vašem tonu kože i osobnom stilu. Ako ste skloni suptilnijim izborima, odaberite košulju s manjim i suptilnijim cvjetnim uzorcima u pastelnim tonovima poput svijetloplave ili svijetlo ružičaste.

Za hrabrije muškarce, košulje s većim i šarenijim cvjetnim uzorcima mogu dodati dozu osobnosti vašem izgledu. Jako nam se sviđaju baš svi dezeni koje ima brend Gant pa vam savjetujemo da pogledate ponudu ovog brenda na linku: https://modivo.hr/c/modivo/brand:gant.

Kombinirajte košulju s jednostavnim chinos hlačama ili trapericama za ležeran i sofisticiran outfit koji će vas istaknuti među mnoštvom. Ova kombinacija će vam omogućiti da zračite samopouzdanjem i elegancijom dok istovremeno izražavate svoj jedinstveni stil.

c8bf5504da51d066d30229fb5c1dcde4.jpg?ran

Kako kombinirati bomber jakne?

Bomber jakne su već dugi niz godina neizostavan dio muške mode, ali ove sezone dolaze s novim twistom. Kako možete nositi ovaj klasični komad na moderan način?

Ključ je u prilagodljivosti i odabiru prave teksture i kroja. Za proljeće, razmislite o bomber jaknama izrađenim od laganih materijala koji će vam omogućiti da udobno nosite ovaj komad tijekom toplijih dana, a pristajat će vam i na muške majice dugih rukava. Kada je riječ o bojama, neutralne nijanse poput bež, sive ili maslinasto zelene uvijek su siguran izbor koji se lako kombinira s ostalim komadima iz garderobe.

Kombinirajte bomber jaknu s klasičnom bijelom majicom, a s armani muškim majicama ne možete pogriješiti, te trapericama za ležeran, ali moderan izgled koji je savršen za svakodnevne aktivnosti. Jednom kada odaberete savršenu jaknu, važno je prilagoditi ostatak outfita kako biste postigli skladan izgled.

Dodajte nekoliko klasičnih dodataka poput kožnog remena ili nekoliko trendi dodataka poput sportskih tenisica ili retro sunčanih naočala kako biste podigli svoj stilski izričaj na višu razinu i dodali dozu osobnosti vašem proljetnom stilu. Ne zaboravite da je ključno nositi svoj outfit s samopouzdanjem, jer prava elegancija dolazi iznutra.

Kombinirajući ove neizostavne proljetne trendove, možete stvoriti moderan i stilski izgled koji će vas istaknuti u svakoj prilici. Bilo da se radi o casual izlascima s prijateljima ili poslovnim sastancima, košulje s cvjetnim uzorcima i prilagodljive bomber jakne su komadi koji će osigurati da izgledate besprijekorno i u trendu tijekom cijele sezone.


Reci što misliš!