Lifestyle

chef Karamarko & pijanista Jović

Nezaboravna večera za Valentinovo u restoranu A'mare

Nezaboravna večera za Valentinovo u restoranu A'mare
Sanjin Strukić/PIXSELL

Uživajte u nezaboravnoj večeri za Valentinovo u restoranu A'mare, gdje će se spojiti kulinarsko umijeće gostujućeg chefa Tomislava Karamarka i neodoljive melodije pijanista Matea Jovića.

Ova večera obećava da će svaki zalogaj biti poput priče o ljubavi, ispričane kroz kreativnost i strast ovog vrhunskog chefa.

Gostujući chef Tomislav Karamarko, poznat po svojoj strasti prema kuhinji i besprijekornom umijeću, priprema poseban jelovnik za ovu večer.

Gosti će imati priliku uživati u delikatnim okusima repa kozice u tempuri, sirove kamenice i paštete od brancina, koje će slijediti domaći zeleni njoki sa škampima.

Glavno jelo će biti teleći kare omotan začinskim biljem, poslužen s krem umakom od vrganja, povrćem i zapečenim krumpirom.

Za desert, chef Karamarko priprema mousse s mliječnom čokoladom, bademima i jagodom, pravi slatki završetak za ovu posebnu večer.

Ne propustite priliku biti dio ovog gastronomskog iskustva koje će ispuniti vaše srce ljubavlju i vaše nepce nezaboravnim okusima. Pridružite nam se u restoranu A'mare u 20 sati i doživite večeru za pamćenje.

Za više informacija i rezervacije, molimo nazovite na broj 099 737 0562.

Vidimo se u restoranu A'mare, gdje će svaki zalogaj pričati svoju priču o ljubavi.


Reci što misliš!