Lifestyle

savjeti trenera

Popis niskokaloričnih namirnica koje nas čine sitima

Popis niskokaloričnih namirnica koje nas čine sitima

John Chu je skinuo 22 kilograma i transformirao svoje tijelo. Danas radi kao trener fitnessa, a detalje svog mršavljenja dokumentirao je na TikToku, u nadi da će pomoći drugima koji vode istu bitku.

U manje od godinu dana s 97 kilograma je spao na 75. Pratio je unos kalorija i dizao utege u teretani. Nedavno je objavio video u kojem je objasnio kako su mu tri niskokalorične namirnice pomogle da se osjeća sito.

"U deficitu sam od 800 kalorija, a uvijek sam gladan", priznao je.

Njegova prva preporuka su domaće proljetne rolice koje radi s rižinim papirom, povrćem i škampima, govedinom ili piletinom.

"Ako pojedem 12 ovih proljetnih rolica, to je manje od 700 kalorija, ali se osjećam kao da sam unio više od 1200 kalorija", rekao je.

Druga stvar na njegovom popisu su krumpiri, za koje kaže da su svestrani i zasitni.

"Ako uz meso jedete rižu, prijeđite na krumpir. Od njih možete napraviti jela koja inače ne biste jeli na dijeti", dodao je.

Svoj popis završava rižinim krekerima, koje priprema u obliku deserta. Javorovim sirupom zasladi grčki jogurt, a onda ga dodaje na vrh rižinih krekera, uz karamelu ili jabuku i cimet. Može se koristiti i bobičasto voće.

Video je skupio više od 2.3 milijuna pregleda, a Chu je u komentarima, odgovarajući na upite pratitelja, otkrio da je na dijeti dnevno unosio 2000 kalorija, što je 800 kalorija manje od onoga što mu je potrebno za održavanje težine.


Reci što misliš!