Lifestyle

Supernova Zadar

Uz popuste koje donosi Super subota shopping je još povoljniji

Uz popuste koje donosi Super subota shopping je još povoljniji

Bliži se još jedna Super subota pa je idealno vrijeme za obiteljski shopping. 13. svibnja u vašim omiljenim trgovinama centra Supernova Zadar očekuju vas primamljivi popusti uz koje ćete nabaviti sve potrebno za dom i obitelj.

Ovoga vikenda pozivamo vas u najpovoljniji mjesečni shopping. Namirnice, oprema za dom ili sportske aktivnosti, nova odjeća ili obuća – što god je na vašem popisu za kupovinu, idealno je vrijeme da nabavite uz odlične popuste. Ne zaboravite i da se bliži Majčin dan pa ovu idealnu priliku iskoristite i za odabir poklona mami.

Amas vam pri plaćanju gotovinom odobrava 20 % popusta na narukvice na konopcu i 15 % na ogrlice, dok vas u Borboleti čeka 20 % na popularne Classic i Candy kolekcije. Zlatarnica Donat nudi do 50 % popusta na srebrni nakit, a odlučite li pokloniti kozmetiku u trgovini L`Occitane ostvarit ćete 20 % na sve proizvode sa zaštitnim faktorom uz kupnju iznad 10 €. Odličan izbor je i trendi ženska torbica, a neodoljive kolekcije priprema vam My Lovely Bag i to uz 15 % popusta za gotovinsko plaćanje.

Aktivan način života i redovni treninzi zahtijevaju i kvalitetnu opremu pa obavezno zavirite u Adidas gdje vas čeka 20 % na kupnju iznad 30,00 €, a popust se odnosi na artikle iz nove kolekcije.  U Sport Visionu ostvarit ćete 20 % popusta za kupovinu dva ili više artikla nesniženog i već sniženog asortimana za sve stare i nove članove Sport i Bonus loyalty programa.

Higijenske potrepštine i kozmetika važan su dio mjesečnog shoppinga pa vas i ovaj mjesec u drogeriji dm čeka 15 % popusta na ukupnu kupovinu iznad 25 €. Kako bi uz uštede opskrbili i svoje ljubimce pobrinuo se Zoo city gdje vas očekuje 10 % na kupovinu iznad 30 €.

Kako biste se što bolje pripremili, cjelokupan popis popusta potražite na web stranici centra. Veselimo se još jednom super shopping danu. Uživajte u kupovini!


Reci što misliš!