Lifestyle

Supernova Zadar

Bliži se Crni petak - pripremite se za najbolji shopping u godini

Bliži se Crni petak - pripremite se za najbolji shopping u godini

Crni petak stiže, a to može značiti samo jedno – vaše omiljene trgovine pripremaju nevjerojatne popuste, a u centru Supernova Zadar očekuje vas vrhunski shopping.

Vikend pred nama rezerviran je za kupovinu i odlične uštede jer nam se bliži dugoočekivani Crni petak. Idealna je prilika da obavite shopping koji već neko vrijeme odgađate ili da se počastite modnim komadom koji već dugo potajno gledate jer cijene se tope i uštede su zagarantirane.

Dječja oprema, odjeća, obuća, modni dodaci, tehnika i mnogi drugi artikli sada su još povoljniji pa je pravo vrijeme da dopunite garderobu, opremite se za nadolazeću sezonu, a nije loše i na vrijeme početi razmišljati o božićnim poklonima.

25. studenog petak je koji je svim ljubiteljima shoppinga duplo podcrtan u kalendarima, a brojne trgovine akcijske cijene ponudit će vam i tijekom cijelog vikenda. Adidas priprema fantastičnih 30 % popusta za kupovinu iznad 200 kn, a Sport Vision nudi do 40 % na odabrani nesniženi asortiman, te 10 % na već snižene artikle.

Kupujete li za najmlađe svakako posjetite Baby Center gdje vas čeka od 15 % do 50 % popusta za članove kluba na sve osim brendova Cybex Platinum i Cutie Cloud. Novu dječju obuću nabavite u Cicibanu uz popuste do 30 % na dio asortimana.

Modne kombinacije u kojima ćete zasjati ove zime pronađite u trgovini Comma uz 25 % popusta pri kupovini iznad 200 kn, a savršeno će ih nadopuniti Argentum srebrni nakit koji je snižen do 70 % ili satovi koji su ovog vikenda jeftiniji do 50 %. Do 70 % na dio asortimana sunčanih naočala i dioptrijskih okvira očekuje vas u Ghetaldus optici, a jednako toliko uštedjeti možete i u trgovini Mobia na određene artikle iz bogatog asortimana.

Popusti do 60 % očekuju vas u Top Shopu, a idealni su za opremanje gotovo svakog kutka doma. Greenside priprema vam do 50 % na određeni asortiman pa ćete u odabiru raznih delicija uživati još i više, a uživati mogu i vaši ljubimci i to u trgovini Zoo City gdje ćete ostvariti 15% popusta prilikom kupovine u iznosu većem od 200 kn.

Ovoga vikenda Supernova Zadar nezaobilazna je destinacija – ne propustite idealnu priliku za vrhunske uštede i iskoristite fantastične pogodnosti Crnog petka. Više informacija čeka vas na web stranici centra. Provjerite što je ovaj vikend sniženo u vašoj omiljenoj trgovini i vidimo se u shoppingu.


Reci što misliš!