Lifestyle

fitness

Ni mrvica motivacije? Ovaj trening će vas vratiti na fit put

Ni mrvica motivacije? Ovaj trening će vas vratiti na fit put

Iako se radi o vježbama koje su nam svima poznate i trening sam po sebi nije pretjerano kompliciran, aktivirao je sve velike mišićne skupine tijela. Ponekad su osnovne vježbe najbolje rješenje jer će sigurno odraditi posao kako treba.

Trening u udobnosti našeg doma je u prošloj godini postao je realnost. Velik broj ljudi je s vremenom primijetio i negativne učinke lockdowna, nemogućnost kretanja i treniranja ostavila je posljedice kako na fizičko stanje, tako i na motivaciju za ponovnim početkom treninga sada kada se opet može vratiti nekakvom starom ritmu odlazak u teretanu i na grupne treninge, piše Fitness.com.

Ako ste i vi jedan od onih koji i dalje odgađaju odlazak na trening, što zbog nedostatka motivacije, što zbog navike da trening napravite doma, onda ste otvorili članak baš za vas.

Nećemo previše komplicirati i odugovlačiti, već odmah prelazimo na stvar. Pripremili smo jedan kratak i brz trening za cijelo tijelo za koji vam neće trebati rekviziti, koristit ćemo vlastito tijelo kao jedino opterećenje u treningu.

Prije treninga odradite kratko zagrijavanje kroz dinamičko istezanje ili preskakanje vijače umjerenim tempom kako bi srce počelo brže raditi i kako bi se mišići, tetive i zglobovi pripremili za intenzivniju aktivnost u nastavku treninga.

Kao što smo rekli, trening se sastoji od sljedeće 4 vježbe:


Reci što misliš!