Lifestyle

Jeste li imali iskustvo slično ovom?

Utječu li na vas negativne vibracije drugih osoba?

Utječu li na vas negativne vibracije drugih osoba?
Pixabay

Kad osoba s jakom snagom volje ima negativne misli o drugoj osobi ili stalno osjeća ljubomoru, te negativne misli stvaraju negativne vibracije.

Negativne energije zatim pojačavaju negativne vibracije stvorene od misli, što nepovoljno utječe na pojedinca prema kojem su misli bile upućene. Na taj način se može utjecati na sva živa bića ili predmete.

Jeste li imali iskustvo slično ovom? Šetajući gradom u izlogu slučajno ugledate ogrlicu kakvu ste godinama priželjkivali. Nakon duge štednje napokon si ju možete priuštiti i odlučite ju kupiti. No primijetite da svaki put kada nosite tu ogrlicu koju toliko volite, osjećate se loše, dobijete osip po vratu, imate loš dan i ništa vam ne ide od ruke. Jeste li se ikada zapitali zašto se takve stvari događaju?

Prema duhovnoj znanosti; riječ, dodir, oblik, okus, miris i njihove pripadajuće energije koegzistiraju.

U skladu s tim, energija zavidne osobe prenosi se na osobu kojoj se zavidi. S obzirom da zavist generira negativne misli, pripadajuća negativna energija također se prenosi osobi kojoj se zavidi. Isto tako se može prenijeti na sva živa bića ili predmete.

Urok je naziv koji opisuje proces tijekom kojeg osobu pogađaju negativne vibracije druge osobe. Druga osoba nas može ureći namjerno ili nenamjerno.

Kad osoba s jakom snagom volje dobiva negativne misli o drugoj osobi, životinji, predmetu ili stalno osjeća ljubomoru na nečiji uspjeh, te negativne misli stvaraju negativne vibracije. Negativne energije zatim pojačavaju negativne vibracije stvorene od misli, što nepovoljno utječe na pojedinca prema kojem su misli bile upućene. Na taj način se može utjecati na sva živa bića ili predmete.

Osoba ne treba prakticirati neki oblik crne magije kako bi takve misli bile djelotvorne. Čak i ako prosječna osoba ima intenzivne ponavljajuće misli da naškodi drugome, sva energija dotične osobe je usmjerena na te misli te one djeluju precizno poput laserske zrake.

Kako možemo znati da smo pod utjecajem uroka?

Ako osoba ima neobjašnjiva ometanja u bilo kojem području života, jedan od razloga mogao bi biti da je pod utjecajem uroka. Koristeći naših pet osjetila, um i intelekt ne možemo sa sigurnošću znati jesmo li pod utjecajem uroka. Samo duhovno uzvišena osoba nam to može potvrditi. Također, možemo izvesti i postupak za uklanjanje uroka i saznati sami.

Kako izvoditi određene postupke za otklanjanje uroka?

Postupak ‘otklanjanja uroka’ je proces izvlačenja negativnih vibracija ili crne energije prisutne u omotaču vitalne energije i mentalnom omotaču osobe pod utjecajem uroka u predmete koje se koriste u postupku. Potom se predmeti spaljuju što smanjuje utjecaj energija i vibracija koje su zadržane u njima.

Izvođenjem ovih jednostavnih postupaka možemo ostvariti sljedeće dobrobiti:

Osoba pod utjecajem uroka, crne magije ili duhova će imati dobrobiti od postupka otklanjanja uroka
Smanjenje ometanja ovisi o razini ometanja koja je prisutna u početku. U pravilu duhovi (demoni, vragovi, negativne energije itd.) srednje i slabije duhovne snage su najviše  pogođeni postupkom otklanjanja uroka.

Na koje sve načine možemo izvesti postupak za otklanjanje uroka?

Postoje razni načini na koje se može izvesti postupak za otklanjanje negativnih vibracija ili crne energije koje uznemiravaju osobu.

Ove jednostavne postupke može izvesti bilo tko, ne treba se nužno ići kod duhovnog iscjelitelja.

Uz duhovnu praksu, molitvu i pomoć Boga, Spiritual Science Research Foundation (SSRF) preporučuje ove isprobane, izrazito učinkovite metode otklanjanja uroka:

Postupak sa soli, sjemenkama gorušice i ljutim papričicama
Postupak sa kokosovim orahom
Postupak sa alaunom (stipsom)
Posebna molitva određenom Božanskom Principu

SSRF je detaljnije istražio o urocima i metodama za njihovo uklanjanje.

Budući da je uzrok uroka duhovne prirode, može se najbolje i u potpunosti prevladati samo odgovarajućim duhovnim, božanskim mjerama. Prakticirajući duhovnost temeljenu na osnovnim principima duhovne prakse, poboljšava se kvaliteta našeg života, uklanjaju se  prepreke čiji je uzrok duhovne prirode i ostvaruje se duhovni rast.