Lifestyle

Supernova Zadar

Super popusti za uzbudljive proljetne dane

Super popusti za uzbudljive proljetne dane

Bliži se još jedan fantastičan shopping dan uz sjajne popuste. Vidimo se 14. svibnja na novom izdanju Super subote.

Proljeće je mnogima najdraže doba godine jer nas sve sunčaniji i duži dani mame na odlazak u prirodu, na izlete i u duge šetnje. Osim toga, proljeće vole i ljubitelji mode jer su outfiti sve šareniji i lepršaviji pa se ulice grada pretvaraju u male modne piste.

Za dane pred nama potrebno je i dobro se pripremiti pa je Super subota, uz popuste koje donosi, idealna prilika da dopunite garderobu najtraženijim komadima sezone ili se pak dobro opremite za sportske aktivnosti.

Trendi obuću potražite u trgovini CCC gdje vas čeka do nevjerojatnih 60% popusta na odabrane modele. Brendovi trgovine Fashion&Friends oduševljavaju novim kolekcijama, a dio asortimana čeka vas snižen do 30%.

Kako je proljeće tradicionalno period održavanja brojnih svečanosti, brojni će muškarci krenuti u potragu za savršenim odijelom – učine li to u subotu i to u Galileu, prilikom kupovine svečanog outfita na dar će dobiti i vrijedan poklon. Odlične modne kombinacije čekaju vas i u Springfieldu i to uz 30% popusta na sve artikle koji nisu prethodno sniženi ili na nekoj drugoj promociji.

Za sve češće aktivnosti na otvorenom, ali i sve intenzivnije treninge, odaberite i kvalitetnu opremu. 20% popusta koje vam priprema Adidas odlično će poslužiti prilikom nabavke nove sportske obuće i odjeće. Bogata ponuda očekuje vas i u Sport Visionu gdje ćete na već snižen asortiman ostvariti dodatnih 10%, dok su do odličnih 30%  sniženi artikli brojnih popularnih sportskih brendova.

Trčanje je odlična, a mnogima i omiljena rekreacija pa ako se i sami u tome pronalazite, posjetite Nike koji vam priprema 15% popusta na sav asortiman treninga i trčanja, uključujući i artikle koji su već na popustu.

Ne propustite i brojne druge pogodnosti koje vam pripremaju vaše omiljene trgovine i pripremite se za odličan shopping nakon kojega je najslađe odmoriti uz kavu ili delicije restorana i kafića centra Supernova. Više informacija čeka vas na web stranici centra. Vidimo se!


Reci što misliš!

  Vezane vijesti