Lifestyle

Jeste li znali

Danas se poklapaju petak 13. i retrogradni Merkur

Danas se poklapaju petak 13. i retrogradni Merkur

Retrogradni Merkur se obično pojavljuje tri puta godišnje, ali ova godina je posebna jer ćemo se pojaviti čak četiri puta

Trenutni period je započeo 10. svibnja i trajat će do 3. lipnja što je posebno izazovno jer se danas poklapa i s petkom 13.

Za vrijeme retrogradnog Merkura preporuka je izbjegavati putovanja, a moguće je da se dogode neutemeljene svađe, financijski problemi, problemi na radnom mjestu pa čak i prekidi prijateljstva te puno nesporazuma.

Posebna upozorenja odnose se na zračne znakove koji su najpodložniji promjenama zbog retrogradnog Merkura, pogotovo jer prolazi kroz Blizance koji bi mogli imati problema u konverzaciji. Merkur je njihov vladajući planet, a njegovo kretanje unazad moglo bi ih potpuno iznenaditi.

Teret odgovornosti zbog svega, mogli bi osjećati i Lavovi, pogotovo u vezama jer im može izgledati da druga strana ne ispunjava njihova očekivanja.

Zbunjujuće bi mogli biti i za Vodenjake koji puno toga nose na svojim leđima pa bi mogli doći do točke pucanja. Važno je da shvate kako su puno toga u životu već prošli te da probaju čim mirnije proći kroz ovu fazu.

Škorpionima bi se moglo činiti da se spremaju velike promjene u njihovom životu, ali ne mogu previše toga učiniti doli čekati idući mjesec jer pored svega, Škorpionima je još i pomrčina Mjeseca u njihovom znaku 16. svibnja, piše Elite Daily.


Reci što misliš!