Lifestyle

Supernova Zadar

Iskoristite nevjerojatne popuste u svojim omiljenim trgovinama

Iskoristite nevjerojatne popuste u svojim omiljenim trgovinama

Stiglo je razdoblje kojem se vesele svi ljubitelji dobrog i ekonomičnog shoppinga! Otvaramo sezonu zimskih sniženja i sve vas čekamo u centru Supernova Zadar.

Vaši omiljeni brendovi i ove su vam sezone pripremili super pogodnosti za još veće uštede. Iako je u tijeku tek prvi krug sniženja, popusti rastu i do nevjerojatnih 70%. Budite brzi i ugrabite modne komade, dječju opremu, opremu za sport ili tehniku po nikad nižim cijenama.

Nakon blagdanske shopping groznice i darova koje ste birali bližnjima, vrijeme je da upotpunite i vlastitu garderobu komadima koje ćemo nositi u narednim hladnijim mjesecima. Najpopularniji artikli iz kolekcija jesen/zima sada vas čekaju uz odlične popuste.

Na policama trgovina potražite bezvremenske komade u koje se isplati investirati, ali ne zaboravite baciti oko i na asortiman koji ćete savršeno kombinirati i dolaskom toplijih dana. Na sezonskom sniženju mudro je odabrati i novi par cipela kao i kvalitetne modne dodatke poput naočala ili nakita koje ćete nositi još sezonama u raznim kombinacijama.

Razdoblje sezonskih sniženja idealno je vrijeme i da osvježite dom pokojim novim detaljem. Manji komadi namještaja, novo posuđe, kućni tekstil i moderna dekoracija sada vas čekaju po sniženim cijenama i još su pristupačniji. Izvrsne uštede zagarantirane su i prilikom odabira tehnike za dom kao i mobilnih uređaja i multimedije pa, ako je vrijeme za pokoji novi gadget, sada je idealan trenutak za kupovinu.

Dolaskom nove godine neizostavne su i brojne novogodišnje odluke, a jedna je od njih već tradicionalno i više kretanja i bavljenja sportom. Kako kvalitetna oprema ne bi bila izgovor, tenisice, odjeću, opremu i rekvizite sada nabavite po sniženim cijenama.

Aktualne novosti i sve detalje o pogodnostima i popustima pronaći možete na web stranici centra Supernova Zadar https://www.supernova-zadar.hr/ kao i na društvenim mrežama. Ne čekajte predugo i požurite ugrabiti omiljene artikle jer u narednima danima popusti vrtoglavo rastu, a shopping je bolji nego ikad.


Reci što misliš!