Lifestyle

#astologija

Ljudima rođenim u ova četiri horoskopska znaka suđeno je da ostanu sami

Ljudima rođenim u ova četiri horoskopska znaka suđeno je da ostanu sami
Marko Petrović

U svakom društvu postoji netko tko je vječno solo. Čak i kada kliknu s nekim, ta veza ne potraje ili na kraju zamrze tu osobu. Onog trena kada im društvo pokuša nekoga “srediti”, oni se izvuku i iz tog odnosa.

Jednostavno, neki ljudi će ostati sami i horoskop kaže da većina takvih spada u ova četiri znaka.

Ovan

Ovnovi su samotnjaci i vrlo je vjerojatno da će ostati solo cijeli život. To mogu zahvaliti svojim iznimno visokim očekivanjima zbog kojih se ne mogu zbližiti s ljudima. Koliko god se trude, ako i samo jednom osjete negativnu “vibru” od neke osobe, udaljit će se od nje. Žele biti u vezi, ali često odustaju od veza uz razna obrazloženja.

Rak

Rakovi su također među onima koji bi mogli zauvijek ostati sami. Oni se uvijek daju za neki odnos, ali odbija ih kada druga osoba ne daje jednako. Oni su mekog srca i osjećaju se izdano kada ih partneri uzimaju zdravo za gotovo. Upravo zato su često sami.

Škorpion

Škorpioni kao da ne mogu održati vezu dulje od 6 mjeseci. Radije će proći kroz prekid nego da vrijeme provode s nekime s kime se ne razumiju. Oni su nepopravljivi romantici, ali često ostaju sami jer se odbijaju prilagoditi.

Bik

Mnogi rođeni u ovom znaku žele biti dominantni u vezi, a ako to ne mogu, preferiraju biti sami. Bikovi žele da se stvari rade na njihov način i teško je naći partnera koji će se pokoriti tome. Zbog toga su sretni kada su sami i nije im teško čekati nekog savršenog partnera, piše Pinkvilla.


Reci što misliš!