Lifestyle

Supernova Zadar

Black Friday donosi vrtoglave popuste

Black Friday donosi vrtoglave popuste

Bliži se jedan sasvim poseban petak! Ljubitelji shoppinga u svojim su kalendarima dvostruko podcrtali zadnji petak u studenom jer Black Friday uvijek donosi najbolje shopping pogodnosti.

Ako kupujete mudro i svoju kupovinu pomno planirate, onda zasigurno već imate listu želja koja čeka najluđi shopping dan. Black Friday vam i ovoga puta donosi pregršt nevjerojatnih popusta uz koje ćete se počastiti omiljenim modnim dodacima, odjećom, obućom i kozmetikom i pritom ostvariti značajne uštede.

Kako Black Friday popularno označava i početak predblagdanske shopping groznice, ne propustite priliku na vrijeme odabrati i poklone obitelji i prijateljima, a za svaku ekonomičnu kupovinu, nagradite se pokojom sitnicom koju i sami već neko vrijeme priželjkujete. 26. studenog Supernova Zadar zakazuje početak shoppinga koji nitko ne smije propustiti.

Zima svu svoju raskoš još nije stigla ni pokazati i hladni dani tek nam predstoje pa je idealno vrijeme za osmisliti neodoljive zimske stylinge i nabaviti sve must have komade ove sezone. U Bershki kupujte uz 50% na određene artikle, dok vas u Zari na odabrani asortiman očekuje 40% popusta. Idealan je trenutak i za nabavku poklona, a nitko im se ne veseli više nego naši najmlađi.

Bubamara članovima kluba priprema do 50% na odabrane igračke, dok ćete u Baby Centru uštedjeti do 40% na odabranu opremu. Uz odlične popuste opremite i dom – u Top Shopu to možete učiniti uz popuste do 70% na određeni asortiman brendova Dormeo, Delimano i Rovus, a Vitapur vam sprema odabrani asortiman snižen do čak 70%.

Koncem godine past će i pokoja novogodišnja odluka, koja nerijetko obuhvaća povratak sportu i rekreaciji, a da oprema ne bude izgovor, sve za sport pronađite uz super popuste u Sport Visionu. Do 40% popusta čeka vas na nesniženi asortiman i dodatnih 10% na sve već sniženo. Ljubitelji knjiga na svoje će doći u trgovini Hoću knjigu gdje vas čeka čak do nevjerojatnih 90% popusta na knjige.

Vaše omiljene trgovine spremaju vam mnoga iznenađenja pa tako i produžene akcije za još bolje shopping iskustvo – popusti će trajati i tijekom vikenda, a ponegdje i dulje pa svakako provjerite sve novosti na web stranici centra Supernova Zadar  gdje vas očekuju detaljnije informacije o popustima. Pripremite se na vrijeme i obavite kupovinu koja se prepričava, ali i očekuje cijele godine.


Reci što misliš!