recept
Čokoladna kaša s bademima i cimetom
Čokoladna zobena kaša uvijek je dobar prijedlog za doručak.
Sastojci:
– 50 g zobenih pahuljica
– 200 ml mlijeka
– 1 žličica kakaa
– 50 ml soka od naranče
– 1 žličica meda
– malo cimeta, po želji
– pola šake pečenih rezanih badema
Priprema:
Stavite sve sastojke u posudu i kuhajte na umjerenoj temperaturi par minuta, dok tekućina ne ispari.
Zatim dodajte izrezane pečene bademe i malo cimeta i sve pomiješajte.
Dekorirajte po želji bademima i drugim orašastim plodovima.
Dobar tek!
Izdvojeno
-
Izgradnja i uređenje luksuznog hotela Hyatt Regency Zadar ulazi u završnu fazu, što znači da kreće i zapošljavanje za jedan od najiščekivanijih turističkih projekata u Hrvatskoj.
-
Pročitajte dnevni horoskop i doznajte što vam za današnji dan predkazuju zvijezde
-
Odmah po dojavi na teren su se uputili članovi stanice iz Zadra i jedan iz Lovinca
-
Projekcija će se održati u Kino Zoni u Polivalentnoj dvorani Providurove palače u petak 13. prosinca s početkom od 20h.
Reci što misliš!