Lifestyle

#savjeti

Koliko rano trebamo započeti rat protiv bora?

Koliko rano trebamo započeti rat protiv bora?

Ovo su odgovori na 3 najbitnija pitanja...

Trebam li kremu za oči?

Kada je vrijeme da maknemo losos s peći? Odgovor je puuunooo prije nego izgori. Otprilike kada je dobro pečen. Isto vrijedi za kremu za oči, nikada nije prerano. Vrijeme je sada iako ste u svojim ranim dvadesetima. Bolje spriječiti nego liječiti. Krema za oči je najvažnija u koracima za njegu kože lica.

Kada bih trebala početi koristiti proizvode protiv starenja?

Kao što sam rekla, nikada nije prerano. Ne kažem da trebate posegnuti za super skupim kremama za vrat, ali svaka marka ima anti-aging njegu kože za mlade. Njih možete koristiti od kraja tinejdžerskog doba jer su blage u svom pristupu. Koristeći njegu, za razliku od običnog sapuna i vode je već anti-aging. Najbolji proizvod protiv starenja bez obzira na dob je krema za sunčanje. Ako se osjećate masno ili vam blokira pore, koristite krivu. Šipkovo ulje je prepuno vitamina C, koji se bori protiv bora, pigmentacije (tamnih mrlja) i ožiljaka. Ne pretjerujete, samo dvije do tri kapi su dovoljne ako ne želite izgledati masno.

Trebam li zaštitu od sunca ako se puno ne izlažem suncu?

Zaštita od sunca bi trebala biti u svim vašim proizvodima bez obzira na vremenske uvjete, godišnjem dobu ili gdje god da idete. Ako dolazite na svoje radno mjesto po mraku ujutro i odlazite navečer po mraku, te jedete ručak daleko od prozora, jedino i samo tada ne trebate zaštitu. Ne čekajte tragove na koži već ih spriječite!


Reci što misliš!