recept
Zdravlje u tanjuru: Pripremite si aromatičnu juhu od rajčice
Jednostavno se priprema i zdrava je.
Sastojci:
– 1 žličica šećera
– 2 žlice maslinovog ulja
– 500 ml pasirane rajčice
– 700 ml vode
– 2 češnja češnjaka
– celerov list
– 1 žlica suhog biljnog začina
Priprema:
Šećer kratko rastopiti na maslinovom ulju do zlatnožute boje i preliti pasiranom rajčicom i vodom.
Dodati češnjak nasjeckan na listiće, celer i suhi biljni začin, pa pustiti da juha proključa.
Nakon toga kuhati oko 10 minuta na laganoj vatri.
Izdvojeno
-
Veliku nagradu 59. zagrebačkog salona arhitekture i urbanizma, koji je pod nazivom "Dijalozi/Monolozi" otvoren u nedjelju u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu, osvojio je projekt "Rekonstrukcija Vitića: palimpsest tumačenja izvornosti" skupine autora.
-
Hrvatska ženska rukometna reprezentacija odmjerit će snage sa Španjoskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo iduće godine u Nizozemskoj i Njemačkoj, odlučio je ždrijeb u Beču.
-
Kao najznačajnija regionalna zvijezda, Severina nije poznata samo po svojim pjesmama, nego i po tome da se ne boji reći što misli.
-
Hrvatski skijaš Samuel Kolega osvojio je šestu poziciju na slalomu Svjetskog kupa u francuskom Val D'Isereu, čime je izjednačio svoj najbolji doseg karijere.
Reci što misliš!