Lifestyle

Supernova Zadar

Obiteljski shopping i super pokloni uz fantastične popuste

Obiteljski shopping i super pokloni uz fantastične popuste

Super subota i Majčin dan u istom vikendu odlična su prilika da se spoje super uštede, dobar shopping i najbolji pokloni. 8. svibnja zakazujemo novo izdanje omiljenog shopping dana, a popusti su i ovoga puta odlični.

Pripremite popise za kupovinu i pronađite najbolji poklon za mamu, a ako vam nedostaje inspiracije, ideja će vam pasti na pamet čim vidite bogat asortiman trgovina centra.

Opremanje doma, nabavka namirnica, odabir poklona i osvježavanje proljetne garderobe na jednom mjestu uz super popuste i ove Super subote garancija su dobrog shoppinga, stoga na vrijeme provjerite kakve ponude pripremaju vaše omiljene trgovine. Birate li nakit, ne propustite fantastičnih 55% popusta na neodoljivu Mist kolekciju zlatarne Zaks, dok vam Optika Anda sprema čak 30% na sunčane naočale, dioptrijske okvire i leće.

Trendi outfiti sniženi čak do 50% čekaju vas u Replayu, a kako bi bili potpuni, kombinirajte ih s obućom iz PittaRossa gdje ćete drugi odabrani artikl kupiti u pola cijene. Za proljetne aktivnosti opremite i najmlađe i to u Baby Centru uz 30% popusta na dječju odjeću i 20% popusta na obuću.

Ako ste ozbiljno odlučili započeti sa sportskim aktivnostima, potrebna vam je i dobra oprema – adidas vam priprema 30% popusta na dio asortimana, a Sport Vision 20% na nesniženi asortiman brendova Nike, adidas, Reebok, Under Armour, New Balance i brojnih drugih renomiranih imena. Nakon shoppinga odmorite na svježem zraku uz omiljenu kavu i slastice – kava i kolač za 24 kn čeka vas u Bla Bla Caffeu.

Odlične uštede nisu loš zgoditak, a pogotovo ako vas u shoppingu sretne Supernova shopping patrola koja i ovog puta dijeli bogate nagrade. Spremno dočekajte Super subote i sve informacije o popustima pratite na web stranici https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra. Vidimo se 8. svibnja!


Reci što misliš!