Lifestyle

#veze

Isti smisao za humor bitno produljuje dužinu svake veze

Isti smisao za humor bitno produljuje dužinu svake veze
Designed by Freepik

Bilo da potenijalne partnere snimate sjedeći u kafiću i snimajući slučajne prolaznike ili svajpajući na Tinderu dok ispijate kavu na svom balkonu, istovremeno je ohrabrujuće i deprimirajuće kada shvatite koliko je frajera tamo na pučini i koliko ih je samo malo po vašem ukusu.

¸No kada primijetimo nekoga tko je po našem ukusu, opasno se uzbudimo i prelazimo na upoznavanje osobe. Što se u stvarnosti svodi na razgovor, a na dejting aplikaciji ili na razgovor, ili na čitanje opisa, ako postoji.

Nerijetko gledamo što sve s potencijalnim kandidatom imamo zajedničko, a jedna je stvar osobito važna, ili je barem puno važnija od svih drugih. I ne, to nisu iste omiljene serije, filmovi, ili glazba, ali je isti smisao za humor. Kada imate isti smisao za humor i kada su vam smiješne iste stvari, oboje ćete moći vidjeti smiješnu stranu svake situacije s kojom se u životu susretnete i općenito ćete biti opušteniji u svakom trenutku. Sve ćete rasprave i svađe puno lakše prevladati i jedno drugo ćete puno više cijeniti.

Dakle, zaključite li da on vrišti na Policijsku akademiju ili Mr. Beana, a koji vama nisu nimalo smiješni, tražite dalje. Jer ako već želite upoznati partnera s kojim ćete dočekati duboku starost, onda želite da to bude osoba uz koju ćete umirati od smijeha svakog dana.