Lifestyle

#astro

Tri horoskopska znaka koji posjeduju nevjerojatnu intuiciju

Tri horoskopska znaka koji posjeduju nevjerojatnu intuiciju

Za izraženu intuiciju potrebna je veza između Ascedenta, 12 polja , Plutona i Neptuna. Intuicija je nešto što nam pomaže da donesemo pravu odluku, a ova tri znaka posebno su nadarena intuicijom.

ŠKORPION

Škorpioni su sposobni da pogledom pročitaju što netko misli. Imaju vrlo jake osjećaje, vrlo intenzivno sve proživljavaju, te zbog toga su u stanju osjetiti što slijedi. Oni uvijek osjećaju, ali ponekad ignoriraju te poruke jer se svjesno prepuštaju riziku. Točno osjećaju vibracije koje dolaze ili od neke osobe ili kroz neki događaj.

STRIJELAC

Strijelci su vrlo produhovljeni ako rade na sebi, ako su postigli taj unutarnji sklad oni mogu ozbiljno pratiti vlastiti intuiciju, a to ih može i zaštititi u nekim nezgodnim situacijama.  Imaju zaista sreću da im intuicija ukazuje na opasnosti, ali i na dobre prilike.  Strijelci imaju ogroman kapacitet, ali na žalost svi ih ne iskoriste.

RIBE

Ribe imaju razne znakove mnogo ranije nego što se neke stvari dogode. One čak i sanjaju pa taj san zaista postane kasnije i stvarnost. Važan im je njihov unutarnji mir, ali često se zbog toga što osjećaju zapravo predaju porocima, bježe jer se boje.  Jako puno ljudi rođeni u ovom znaku su veliki duhovnjaci.


Reci što misliš!