Lifestyle

izazov

Uštedite više od tisuću kuna godišnje na ovaj jednostavni način

Uštedite više od tisuću kuna godišnje na ovaj jednostavni način

S odlaskom stare i dolaskom nove godine, mnogi ljudi diljem svijeta na papir zapisuju svoje novogodišnje odluke, kojih će se ove godine doista i pridržavati.

Bilo da je riječ o prestanku pušenja, gubitku kilograma, vježbanju ili štednji, u većini slučajeva na kraju svake godine ostane i dalje neprekriženo, neostvareno. Ipak, dat ćemo vam ideju, probajte, nemate što izgubiti, a možda ćete na kraju samo profitirati

Vjerujemo da se velika većina vas našla u situaciji da s dolaskom nove godine pobrojite i odluke koje ćete ostvariti u nadolazećoj godini. Bilo da je riječ o prestanku pušenja, polaganju ispita i završetku fakulteta, pronalasku idealnog posla, gubitku kilograma ili štednji, većinom te odluke padnu u vodu već nakon nekoliko dana.

Izlike i samo izlike da i ovoga puta ne započnete nešto što ste sami sebi obećali više nisu ni potrebne, jer imamo jednostavan prijedlog za vas. Počnite recimo sa štednjom i to na drugačiji način. Na način kojim vam neće biti niti najmanje teško odvajati novce i stavljati na stranu, a na kraju godine mogli bi imati pozamašnu svotu u kasici.

Ideja je jednostavna i lako pamtljiva, a na vama je samo da je se pridržavate i da ne preskačete dan. Štednja izgleda ovako - u nedjelju stavite na stranu samo jednu jedinu kunu, u ponedjeljak ubacite dvije, u utorak 3, srijeda 4 kune, četvrtak 5, petak 6 i na kraju u subotu 7 kuna.

Na tjednoj bazi to će biti iznos od tek 28 kuna, no ako nastavite redovito, iz dana u dan, u kasicu stavljati iznos koji smo vam rekli, na kraju godine bez ikakve muke uštedjet ćete 1456 kune. Probajte, isplati se!


Reci što misliš!