Lifestyle

SJAJNI POPUSTI U SVIM TRGOVINAMA

Započelo je veliko sezonsko sniženje u Supernova centru Zadar!

Započelo je veliko sezonsko sniženje u Supernova centru Zadar!

Doba je godine koji mnogi najviše vole jer donosi službeni početak velikih sezonskih sniženja! Zima je službeno započela, a s njom su došle i cijene niže do 50% u trgovinama Supernova centra Zadar. Vrijeme je za obnavljanje garderobe uz sjajne uštede nakon Božića.

Od ove nedjelje u Supernova centru Zadar već se vide dobro poznati natpisi “sale” ili “do -50%” što znači da su i službeno započela velika sezonska sniženja. Nakon Božića vrijeme je za modnu priču uz sjajne popuste u svim trgovinama.

Tople kombinacije koje želimo za zimske dane sada su još pristupačnije uz niže cijene. Iskombinirajte novi pulover, toplo pletivo s kojim ćete moći prošetati čak i po buri, pronađite novi šal ili rukavice za boravak u prirodi ili najnovije čizmice za kišu. Svojim malenim članovima obitelji osigurajte bezbrižnu igru u toplini doma, ali i vani u parku ili dvorištu.

Nove tople bundice, ortopedske tenisice ili čarapice osigurat će najmlađima osjećaj topline i sigurnosti prilikom boravka vani. Trgovine Zara, Pull&Bear, Stradivarius i Bershka već su startale s popustima koji su možda i najiščekivaniji. Osim Inditexa, tu su i nezaobilazne trgovine Froddo, Sport Vision, Buzz, Zaks, Humanic, Fashion and Friends, Replay, Varteks i brojne druge trgovine.

Iako nam godina nije bila najbolja, razveselimo se super ponudama s niskim cijenama i sigurnim shoppingom koji će razveseliti mnoge od vas. Cijene se u prvom krugu spuštaju od 30 do čak 50% zbog čega ćete sasvim sigurno zadovoljno izaći iz Supernova centra Zadar!

Sve detaljne informacije s ponudama provjerite putem društvenih mreža te na web stranici centra.


Reci što misliš!