Lifestyle

gastro štorije

Ostalo vam je kruha? Uz ovaj recept pripremite finu večeru

Ostalo vam je kruha? Uz ovaj recept pripremite finu večeru

Znamo da ste čuli za ovaj mini specijalitet, čitali o njemu i vidjeli ga na raznim filmovima, ali zašto ga ne biste naučili i raditi!

U duboku posudu za pečenje razbijte dva jaja i ulijte pola velike šalice mlijeka. Posolite i dodajte cimet, a u smjesu možete umutiti i ekstrakt vanilije. Sve zajedno dobro promiješajte. Kruh narežite na deblje kriške, ubacite ih u posudu i pustite da se namaču dok ne ''popiju'' svu tekućinu.

Najbolje bi bilo da iskoristite kruh star dan-dva.

Kruh prepržite na malo maslaca u tavi. Za svaku stranu trebat će vam dvije do tri minute. Nakon toga stavite kruh u pleh i pecite ga u prethodno zagrijanoj pećnici 10 do 15 minuta na 200 Celzijevih stupnjeva.

Kad je gotovo, izvadite i uživajte u tostu kakav još niste jeli! 


Reci što misliš!