Lifestyle

#astro

Horoskopski znakovi koji svoje osjećaje kriju kao zmija noge

Horoskopski znakovi koji svoje osjećaje kriju kao zmija noge

Pokazivanje osjećaja ne dolazi svima prirodno, a neki se toga toliko boje da često djeluju hladno i nezainteresirano iako uopće nisu.

Ovi horoskopski znakovi prednjače u skrivanju i bježanju od osjećaja:

Vodenjak

Oni jednostavno ne vole pokazivati osjećaje jer misle da će zbog toga djelovati ranjivo. Rađe će držati distancu nego se otvoriti nekome i dopustiti da svijet vidi da nisu toliko snažni koliko vole misliti da jesu.

Škorpion

Škorpioni otvaranje i pokazivanje osjećaja povezuju s mogućnosti da ih netko izda, zbog čega im se nikako ne isplati otvoriti prema drugima. Izbjegavanjem pokazivanja osjećaja imaju dojam da su zaštićeni od vanjskih utjecaja.

Djevica

Svoje osjećaje i ranjivost skrivaju iza perfekcionizma - ako glume da cijelo vrijeme imaju odgovor na sve, manje su šanse da će netko vidjeti koliko su zapravo ranjive.

Blizanci

Ne podnose da ih netko smatra ranjivima, zato se uvijek prilagođavaju ljudima u čijem su društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje osobnosti, nitko ih neće upoznati u potpunosti, a blizanci se zbog toga osjećaju puno sigurnije.

Bik

Bikovi skrivaju svoju ranjivost i osjećaje iza tvrdoglavosti, te zbog toga često ostavljaju dojam da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se bikovi na taj način samo štite jer se ne znaju nositi s osjećajem ranjivosti.


Reci što misliš!