Lifestyle

Pet razloga zašto ovog ljeta trebate posjetiti Supernova centar Zadar

Pet razloga zašto ovog ljeta trebate posjetiti Supernova centar Zadar

Zadar kao jedan od najljepših gradova na Jadranu svakako trebate staviti na svoju listu destinacija koje vrijedi posjetiti ovoga ljeta. Osim uživanja u ljetnim danima, nezaobilazan je i shopping koji vas očekuje u najvećem shopping centru u Sjevernoj Dalmaciji. U nastavku izdvajamo 5 razloga zašto trebate posjetiti Supernova centar Zadar ovoga ljeta.

U srcu Dalmacije nalazi se grad Zadar koji svojim ljepotama već dugi niz godina privlači velik broj što stranih, što domaćih turista. Ako se upravo Zadar našao na vašoj listi želja, pravo je vrijeme da provedete najbolje ljetne dane uz odmor po mjeri i siguran shopping u Supernova centru Zadar.

Uživajte u sigurnom shoppingu

Supernova centar Zadar kao najveći shopping centar u Sjevernoj Dalmaciji, nametnuo se kao najbolja shopping destinacija za sve vaše potrebe, a samim time i shopping destinacija s najvišom razinom održavanja higijene i čistoće cjelokupnog prostora. Kako biste obavili svoju kupovinu, Supernova osigurava svim svojim posjetiteljima i zaposlenicima još čišći i bolji prostor. Shopping centar je podređen maksimalnoj razini održavanja higijene i čistoće cjelokupnog prostora.

Istražite ljetna sniženja

Bezbrižno te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, istražite fantastičnu ponudu u sklopu aktualnih ljetnih sniženja. Cijene u trgovinama niže su i do 70%. Pronađite povoljne modne kombinacije, brojne modne dodatke, nešto za svoje najmlađe, idealan poklon za rođendan ili nešto za svoj dom u više od 130 trgovina u sklopu shopping centra. Između ostalog tu su Reserved, Zara, xyz, Varteks, Takko, Superdry, Stradivarius, Tally Weijl, Mango, Sportina i mnogi drugi renomirani svjetski i domaći brendovi.

Pronađite sve za plažu

Posjetite neke od najljepših plaža Jadrana, uživajte u odmoru uz novi ručnik, kupaći kostim, nove japanke, suncobran, pareo, slamnati šešir ili igračke za pješčane avanture vaših mališana. Upravo u Supernova centru Zadar možete na jednom mjestu pronaći apsolutno sve za plažu i najbolji odmor ovoga ljeta.

Opustite se uz osvježavajuće napitke

Nakon sigurnog shoppinga predahnite uz sjajnu ponudu caffe barova i restorana u sklopu shopping centra. Na raspolaganju su vam slastice s kojima ćete obogatiti svoju pauzu za kavu. Uživajte u predahu uz kolače, kavu ili neki prirodni sok, bilo da ste odabrali Torterie Macaron, Jaderu ice bar, Caffe caffe, Bla bla caffe i pizza bar ili City bar.

Gastro kutak za sve ljubitelje dobre hrane

Ne trebate odlaziti kilometrima daleko kako biste nešto pregrizli ili ručali. U Supernova centru Zadar pronaći ćete izvrsnu gastro ponudu bilo da želite jesti u gastro kutku ili ponijeti svoju narudžbu vani. Talijanska kuhinja obradovat će vas u Pasta Fasta restoranu, možete složiti omiljenu wok kombinaciju u WokMe restoranu, u Foodieu vas očekuju dnevni meniji po odličnim cijenama, a otputovat možete u daleki Meksiko uz fine okuse iz restorana Mex. Ljubitelji fast fooda uvijek mogu odabrati pizzu ili nešto iz odlične McDonald‘sove ponude.

Uživajte u svom odmoru u Zadru i posjetite Supernova centar Zadar, a sve dodatne informacije potražite na web i na službenoj Facebook stranici centra.


Reci što misliš!