Lifestyle

11 metoda

Postanite "tehničar" i izludite je pod plahtama

Postanite

“Oh, da, draaaagi! To! Tu!” Seksologinja dr. Debby Herbenick predstavlja 11 tehnika za njegove ruke, jezik i, zašto ne, vašu seks-igračku, a mogli biste ih testirati već večeras. Označite svoga favorita i ostavite ga dečku pred nosom. Ok, i očima ;-)

1. STEPENICE

Vozili ste se avionom i znate da se stvari ubrzavaju postupno, u prijevodu uzbuđenje se treba razvijati kao da se penjete stepenicama. Prvo mazite djevojku širokim potezima i izbjegavajte vaginu. Postupno prelazite na male i velike usne, a zadnja stepenica je klitoris. Na njemu se slobodno zadržite što dulje, sve dok vaša partnerica ne doživi orgazam. Dok se njezin orgazam bliži, zadržite isti ritam, a tijekom njega slobodno povećajte intenzitet te dva prsta stavite u otvor vagine.

2. U ORBITI 

Istraživanja su pokazala da sedam od deset žena voli kružne pokrete oko klitorisa u prvoj fazi uzbuđenja. Kako to izvesti? Inspirirajte se kretanjem planeta. Na klitorisu prstom iscrtajte malenu kružnicu, a zatim počnite raditi sve šire i šire krugove. Ispitajte je li vaša djevojka toliko senzibilna da preferira da više šarate okolo, odnosno da iscrtavate veće krugove ili joj se više sviđaju direktni, a sitni ubodi. Nemojte odustati od kruženja te čekajte da joj se zavrti u glavi kao u lunaparku.

3. OKOLO NAOKOLO

Ne, ne bojte se da ćete curu uspavati ako joj najsenzibilnije točke na tijelu draškate i milujete jednim te istim pokretima. Upravo suprotno! Tako ćete samo povećati njezinu želju. Čak 73% žena obožava da im se na taj način približavate ulazu u vaginu. Doslovno kao maca koja kruži oko vruće kaše, ali nikako da uđe. U ovu igru draškanja vrha možete uključiti i prste, seks‑igračku ili vrh penisa koje ćete držite na otvoru dok istodobno stimulirate klitoris.

4. IZNENAĐENJE

Svaka čast postojanim frajerima u emotivnom dijelu života, ali kada pričamo o seksu, mi cure jako volimo nenadane obrate i iznenađenja. Dakle, dragi dečki, svaki pokret izvedite samo nekoliko puta, a onda promijenite ritam, smjer i način na koji nas dirate. Jedino kada vam kažemo “Da, da, daaa! Svršavam!”, molimo vas da ne mijenjate ritam i smjer te da ostanete u tom dobrom filmu. Ostatak znate, svirajte na nama kao da smo živi jazz! I improvizirajte do mile volje.

5. JAHANJE VALOVA

Ne znamo jeste li ikada surfali i hvatali velike valove, ali poanta je u ovome – svoju djevojku približavate vrhuncu, no zaustavljate se sekundu prije nego što zajašete val. Razlog? Čak 65% cura tako doživljava puno intenzivnije orgazme. Varijanta broj 1: čim primijetite da se orgazam približava, napravite pauzu 60 sekundi, a potom sve počnite ispočetka. Varijanta br. 2: čim primijetite da stiže vrhunac orgazma, počinite stimulirati drugo mjesto. Pa tko ne poludi od uzbuđenja, pričat će...

6. RADIJSKA VEZA

Reći ili pokazati frajeru jasno i glasno što vas pali ključan je dio ove seksi igre, no što, kvragu, učiniti kada naša vagina ne zna pričati i samo misli na svoj užitak. Nemojte se ponašati kao sfinga i radije dajte dečku do znanja u čemu uživate, a u čemu ne. Umjesto glasnijeg stenjanja, kojekakvih neartikuliranih glasova ili intenzivnijega kretanja, razmislite o tome da složite neku kratku, a suvislu rečenicu, npr.: “O, da, ovo je super! Oh daaa! Nemoj prestati”. Jednom kad uspostavite vezu, sve će ići lakše.

7. MORSEOV KOD

Osam od deset žena tvrdi da ih uzbuđuje dobar ritam koji nalikuje nekoj smisaonoj i pravilnoj strukturi, a vašu glazbenu neznalicu pretvara u hit-mejkera. Dakle, sve što vaš frajer radi treba izgledati kao da slijedi neke note ili da nekome na otvorenome moru šalje upute Morseovom abecedom - pravilne pauze, ubrzanja, usporavanja, tipkanja te pulsiranja koja izazivaju trnce i trzaje. Kad smo već kod pulsiranja, nije čudno što su vibratori postali toooliko popularni.

8. POČASNI KRUG 

Iako je vagina nakon orgazma superosjetljiva, istraživanja dr. Debby Hendrick pokazuju da su mogući multipli orgazmi. A evo i kako: Korak prvi – da biste se resetirali i počeli novi krug, stavite ruku na vaginu. Korak drugi – modificirajte stimulaciju prve runde, što znači da trebate uvesti indirektnije pokrete, znatno veće krugove oko klitorisa, laganiji ritam i manje pritiska. Čujemo li mi to i svečani pljesak?

9. TEŠKA ROTACIJA

Dvije trećine žena koje su sudjelovale u istraživanju kažu da je ponavljanje majka znanja, ali i seksualnog užitka, a svaka promjena smjera, pa čak i najsitniji otklon, može narušiti put do cilja iliti orgazma. Stoga, dragi dečki, zadržite isti tempo cijelim putem kojim ste se dosad uspješno kretali. Dakle, X ostaje X, O ostaje O. A to znači da i kut penetracije ostaje isti. Ne zanima nas ako ste pri kraju snage i želite pauzu. Nema pauze sve dok mi to 
ne kažemo. Jasno?

10. MAPIRANJE TOČKE  

Već smo nekoliko puta ponovili – klitoris nije klitoris, a svaka žena je knjiga za sebe. Sami ćete morati otkriti gdje su smještene točke koje ih pale, a koje ne. Da ne bi bilo zabune, nije svim ženama uzbudljiv sam vrh klitorisa. Jedna od pet žena obožava lijevu stranu klitorisa, a jedna od pet desnu. Stoga nećete pogriješiti ako izvodite kružne pokrete, a svaki put kada naletite na The točku, posvetite joj se i malo je snažnije pritisnite, čisto kao znak da ste je pronašli i dodatno pozdravili.

11. SENDVIČ

Ne znamo što su vam govorili o stvarnom životu i karijeri, ali u seksu direktan put ne vodi uvijek do cilja, a obrađivati sam klitoris bez početka i kraja može čak biti dosta neugodno. Zato mnoge žene preferiraju kada ih se dira jako nježno. Što još reći nego da jedna od pet žena smatra da je klit-sendvič baš mljac! Kako se to izvodi? Jednostavno! Stisnite vanjske usne i nježno ih trljajte o klitoris. Uživajte u slasnim dodirima i bez srama možete tražite repete.


Reci što misliš!