Lifestyle

#parovi

Najbolji savjeti za one koji ponovo ulaze u svijet "prvih" spojeva

Najbolji savjeti za one koji ponovo ulaze u svijet
Pixsell

Ponovni ulazak u ljubavne igrice nakon razvoda ili prekida može biti teško iskustvo, mnogi osjećaju pretjerane emocije, strahove ili brigu oko toga gdje će ih odvesti spojevi s nekom novom simpatijom. Zato preuzmite neke od ovih savjeta kako bi vam novi spojevi prošli u što pozitivnijem i mirnijem duhu.

Prelazak preko razvoda ne može biti lagan proces, stoga je potrebno prije novih izlazaka i veze definitivno završiti s prošlom vezom, odnosno brakom. Dobro je pomiriti se sa prošlosti, a tako ćete i lakše otvoriti vrata novim ljubavima. 

Fokus na pozitivi

Fokusirajte se na samo pozitivne stvari i traženje sreće za sebe. Razmislite o tome što vas čini sretnima i u čemu uživate te se upravo tome i prepustite. Nemojte razmišljati o negativnim ishodima do kojih može doći u novoj vezi. 

Bez usporedbi

Najveća greška koju u novoj vezi možete napraviti je uspoređivati svojeg bivšeg ili bivšu s novom osobom u vašem životu. Vježbajte ostajanje u sadašnjem trenutku i učite više o osobi s kojom ste sada u nekome odnosu. 

Ne možete mijenjati nekoga

Kada je riječ o mijenjanju nekoga, tu ste odgovorni jedino sami za sebe. Ne možete mijenjati i "popravljati" svojega bivšeg ili bivšu, kao ni sadašnju ljubav. Usredotočite se samo na sebe i kako poboljšati svoj karakter. 

Strpljenje

Kažu da je strpljenje najvažnija vrlina. A to se uvelike odnosi i na ljubavne veze, posebice one početke gdje tek izlazite na spojeve. Uzmite vremena kako biste dobro upoznali potencijalnog partnera, dugoročno vam je to puno bolja opcija. 

Glas Istre


Reci što misliš!