Lifestyle

made in zadar!

Frane Herenda spaja ljubav prema pisanju i aromaterapiji

Frane Herenda spaja ljubav prema pisanju i aromaterapiji

Frane Herenda, farmaceut i pisac, u svom novom projektu spojio je ljubav prema pisanju i aromaterapiji u obliku dva parfema inspirirana sa njegova dva uspješna romana, oba u izdanju Profila.

Roman "1202." smješten je u Zadar prije 800 godina, preveden je na engleski jezik, od njega je napravljen umjetnički animirani film, radio-roman u produkciji HRT-a, a trenutno je u izradi i slikovnica. 

Tako nas parfem "Urtica 1202", s početnom notom svježih listova koprive, te nevena, jasmina, irisa, sandalovine i lista ljubičice vodi u davni Zadar na vrhuncu svoje moći.

Parfem je lagan i svjež, te je namijenjen i muškarcima i ženama. "Soba 909" je moderni korporativni roman koji priča o otuđenju u modernom svijetu kroz nemoguću ljubavnu priču s mnoštvom erotskih elemenata.

Zavodljivost romana prenesena je i na parfem "Mak 909" koristeći latice maka, list mandarine, naranču, jasmin, ružu, sandalovinu, vanilija.

Parfem "Mak 909" dolazi u ediciji od 15ml po cijeni od 220kn, a "Urtica 1202" u ediciji od 30ml po cijeni od 320kn. Količine parfema su ograničene.

Promocija parfema biti će u Kemig4U u Bauerovoj 5 u Zagrebu, na Valentinovo 14. veljače 2020. u 18 h.
 


Reci što misliš!