Lifestyle

drugi i vi

Svaki znak Zodijaka suočen je s jednom predrasudom

Svaki znak Zodijaka suočen je s jednom predrasudom
Thinkstock

Iako izgled ne govori sve o nečijoj osobnosti, mnogi su skloni donositi zaključke o drugima samo na temelju njihove vanjštine. Neki to čine i samo na osnovi nečijeg horoskopskog znaka. Saznajte kako astrologija oblikuje mišljenje o tome kakva ste osoba.

Ovan

Izvana prave flegme, Ovnovi mnogima na prvi pogled mogu djelovati nezainteresirano. Opušteni su, smireni i hladni. Ipak, iznutra nisu toliko tihi. Ovnovi se vole nadmetati i skloni su ulozi vođe. Na izazov odgovaraju strastvenom željom za dokazivanjem. Bez obzira na to koliko se čine pasivnima, ne treba im se zamjeriti.

Bik 

Bikovi ne vole odavati privid lijenosti i neurednosti. Uvijek su sređeni i trude se u svakom trenutku biti ugodni oku, u svakom smislu. Ipak, to ne znači da su uštogljeni ili pretenciozni, što mnogi znaju zaključiti o njima dok ih još ne poznaju. Njihova težnja prema savršenosti nije znak oholosti. Bikovi ne gledaju druge s visine.

Blizanci

Ljudi na Blizance gledaju kao na pojedince slobodnog duha jer olako preuzimaju rizik. Nije im važno sviđa li se njihova odjeća drugima. Otvoreno govore što misle. Usprkos toj otvorenosti i odvažnosti, istinski su vrlo osjetljivi, pa čak i razdražljivi. U njima se bore različite struje i ne znaju što zaista žele. Iako njeguju svoju divlju stranu, pitomiji su nego što to pokazuju.

Rak

Osjećajni su i pažljivi. Paze na druge i trude se svojim voljenima staviti do znanja koliko im znače. Više uživaju u pružanju nego u dobivanju. Ne uzburkavaju površinu previše i paze na svoje riječi. Rakovi se odijevaju jednostavno, ali pristojno. Iznutra su, pak, čvrsti. Ako ih dovoljno isprovocirate, pokazat će vam agresivniju stranu. Nesebični su, ali neće vam dopustiti gaziti po njima.

Lav 

Glasni i ponosni. Prvi se suočavaju s izazovima, čini se, bez ikakvog okolišanja. Stavljaju do znanja što misle, a njihova pojava prenosi jasnu poruku. Lavovi su u dosluhu sa svojom intuicijom i kreativniji su nego što se to drugima čini. Obično su vješti u nečemu što ne odaju olako drugima. Kuhanje, pletenje ili bavljenje određenom umjetnošću pruža im radost, ali čuvaju svoju kreativnu stranu daleko od pogleda drugih.

Djevica 

Marljive Djevice uvijek su u pokretu i zadaju sebi pregršt obaveza. Plijene izgledom i uvijek su tip-top skockane zbog čega mogu djelovati strogo i nedostupno. No Djevice se, zapravo, vole dobro provesti kada procijene da si to mogu priuštiti. Jednom kada kroče na plesni podij, cijeli svijet je njihov. Častit će vas turama pića i poticati da ludujete do zore s njima.

Vaga 

Vage su pravi zabavljači. One žive za zabave i dišu punim plućima. Uvijek su vrckave, entuzijastične i vole jarke boje zbog čega ih svi doživljavaju kao velike pozitivce. Ipak, iznutra su obično osjećajnije nego što se čini, a iako su emotivne, neće dopustiti da im išta pokvari provod. Lako se usklađuju s drugima i primjećuju sitnice.

Škorpion

Žestoki su i vrlo strastveni. Intenzivni su u ophođenju prema drugima. Gladni su života. Odijevaju se po svom ukusu i vole se istaknuti. Izvana djeluju intenzivno, ali su iznutra lakomisleni i vrlo opušteni te ne mare za brige koje ih se ne tiču.

Strijelac

Optimistični i slobodnog duha. Rade što im je volja i ne vole ako ih netko u tome sputava. Nose zabavnu odjeću s motivima iz prirode i kulture. Vole putovati i raznolikost svijeta ih inspirira da se tako i odijevaju. Iznutra su, pak, kruti. Njeguju strukturu i uravnoteženost. Prije nego što se upuste u provod, prvo se pobrinu da je sve u najboljem redu. Vješto prikrivaju ovu stranu sebe.

Jarac

Jarčevi su odgovorni i zreli. Znaju kako se motivirati. Skloni su postavljanju ravnoteže u svom životu i planiranju. Odjeća im nije šljokičasta, ali se trude istaknuti. Vrlo su duhoviti, iako to drugi ne spoznaju olako. Biraju kome će se otvoriti. Vole svoj humor i ne prezaju od šale. Svatko će se nasmijati njihovoj šali.

Vodenjak 

Visokointeligentna bića. Skloni su tome da započinju razgovor o složenijim temama. Prvi će potkrijepiti razgovor informacijama i činjenicama. Ako putujete s njima, Vodenjaci će vam ispričati čitavu povijest vašeg odredišta, koje znamenitosti biste trebali posjetiti, kakvo je političko stanje... Odijevaju se kvalitetno. Nenamjerno odaju dojam da su iznad drugih. Jako su darežljivi. Učinit će sve u njihovoj moći kako bi vam pomogli. Ipak, ne pokazuju to svakome tek tako.

Ribe

Skrivaju svoju ljepotu. Kreativne su i izražajne. Obožavaju umjetnost i sve što uključuje maštovitost. Vrlo su suosjećajne i obraćaju pažnju na tuđe osjećaje. Odijevaju se vrlo kreativno, skoro kao hipiji. S druge strane, organiziranije su nego što je to primjetno. Ribe se u potpunosti prepuste predmetu svoje strasti. To ih obuzme. Slobodnog su duha, ali zapravo su usredotočene na svoj cilj.


Reci što misliš!