Lifestyle

#astro

Horoskop otkriva: Kako i čime privlačite druge

Horoskop otkriva: Kako i čime privlačite druge
Javi Indy

Lavovi naprosto zrače pozitivnom energijom, Vage su uvijek dobar oslonac za osobe oko sebe…

OVAN

Ovnovi imaju vrlo naivan pogled na život i svijet, kao djeca su. Vesele se sitnici kao da je najvažnija stvar u životu. Vrlo su spontani u komunikaciji i prisni.

BIK

Oni vole činiti dobre stvari za druge i znaju biti vrlo velikodušni. Ne traže ništa za uzvrat. Čim ih upoznate shvaćate da su s vama iz ljubavi a ne iz koristi.

BLIZANCI

Blizanci zrače šarmom i dobroćudni su. Odmah ćete shvatiti koliko su odani. Osobe koje su im bliske znaju da na njih uvijek mogu računati.

RAK

Rakovi su dosta neugodni, naročito ako vas od prve ne prihvate. Arogancija ima je vrlo bitna, ako niste njihov tip. Ako ima se dopadnete, znat će biti vrlo topli prema vama.

LAV

Lavovi naprosto zrače pozitivnom energijom. Uz njih se osjećate kao da ste na vrhu svijeta. Tako će se i prema vama odnositi, pokazati vam da ste posebni.

DJEVICA

Oni imaju poseban instinkt za to što se dešava njima dragim osobama. Znat će biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Znat će vam dati dobar savjet ili samo spontani zagrljaj.

VAGA

Vage su uvijek dobar oslonac za osobe oko sebe, pa tako i u ljubavi. Neće dozvoliti da vam u životu vlada kaos jer su skloni razumijevanju i harmoniji.

ŠKORPION

Oni imaju vrlo dobru intuiciju. Šarmantni su na različite načine i u poslu i u ljubavi. Vrlo su mudri i iskusni.

STRIJELAC

Uvijek će držati vašu stranu ako ste im važna osoba u životu. Pravi su borci za pravdu. Branit će vas uvijek, čak i ako vas kratko poznaju, a postali ste im dragi.

JARAC

Jarčevi su brižni. Oni će vam već na početku pokazati koliko se brinu da  vam je dobro. Nisu hladni koliko ih se smatra samo su oprezni s poznanstvima. Ne dopuštaju  baš svakome da im uđe u život.

VODENJAK

Vodenjaci i u teškim situacijama osvajaju svojim šarmom i humorom. Nikad neće dozvoliti da vas uzme tuga, znat će je odagnati. Njihov šarm je zapravo smisao za humor.

RIBE

Posjeduju prirođenu suptilnost i spontanost. Zbog toga u njihovom društvu uvijek ćete se osjećati ugodno. Uz opuštenu atmosferu i ležernost ugodno su društvo.


Reci što misliš!