Lifestyle

modni radar

Tri greške pri kupnji traperica

Tri greške pri kupnji traperica
podkopaew / Pikabu

Pronaći savršen par traperica nije lak posao. No ponekad pogreške koje činite pri kupnji traperica mogu znatno utjecati na vaše zadovoljstvo kupljenim parom.

Kako piše Who What Wear, ovo su tri osnovne pogreške koje ne biste trebale činiti pri kupnji traperica. 

1. Slijepo pratite trendove

Trendovi koji nam se iz dana u dan nameću na društvenim mrežama mogu opasno zaokupiti našu pažnju, što vrlo često rezultira kupnjom komada koji nam uopće ne pristaje ili koji nosimo svega nekoliko puta, a zatim ga bacimo na dno ormara. Kada su traperice u pitanju, posebno biste se trebale držati podalje od prolaznih trendova i investirati u kvalitetu i klasiku. 

2. Isprobavate samo jedan model traperica

Možda već godinama nosite skinny traperice i ne možete se ni zamisliti u nekom drugom modelu, no upravo vas to možda dijeli od pronalaska savršenog para za vas. Skinny traperice s trona su još prošle godine svrgnule mom jeans, koje stoje većini žena, ali i trapezice koje su sjajne za djevojke s figurom pješčanog sata. Stoga, nemojte oklijevati i isprobajte nekoliko modela, nikad ne znate što bi vas moglo potpuno oduševiti. 

3. Birate kvantitetu umjesto kvalitete

Znamo da je ponekad vrlo primamljivo kupiti tri para za cijenu jednog skupljeg, no taj skuplji par bi vam vrlo vjerojatno potrajao dvostruko duže od sva tri jeftinija para zajedno. Prilikom kupovine traperica radije birajte kvalitetnije modele od čvršćeg materijala koji će ljepše naglasiti vašu figuru i dati čitavom outfitu skupocjen izgled. 


Reci što misliš!