Lifestyle

#muškikantun

Zašto sve više muškaraca ne želi – ozbiljnu vezu?

Zašto sve više muškaraca ne želi – ozbiljnu vezu?

Čitatelji Men's Healtha iskreno otkrivaju kako strah od vezivanja samo za jednu osobu - nije glavni razlog!

Je li strah od vezivanja i pomisao da biste se ‘morali odreći’ svoje slobode, glavni razlog što se sve veći broj modernih muškaraca – ne vidi u dugotrajnoj vezi? Naši čitatelji su nam iskreno priznali koji su njihovi stvarni razlozi:

“Dok neke moje prijateljice ‘očajnički’ žele imati dečka pod svaku cijenu,  mislim da mi muškarci nismo toliko nemoćno ako smo solo. ne tražimo sigurnost u vezi jer smo sasvim ok kada smo slobodni i znamo uživati u toj činjenici. Ok, možda to i nije toliko povezano s ‘otkucavanjem sata’ kao dok žena, no nama sigurnost doista ne dolazi s vezom. Imao sam vezu prije 10 mjeseci i ne brine me što sam od tada slobodan. Ne želim ulijetati u veze samo zato da budem s nekim, naići će već neka osoba s kojom ću poželjeti dužu vezu, siguran sam”, Marko (32)

“Vrlo jednostavno, jer u nekoliko minuta na Tinderu pronađem curu koja će doći kod mene na seks bez obveza i poslije svega otići svojoj kući. Ako me slučajno počne gnjaviti lako je mogu blokirati. Trenutno mi to više odgovara nego ozbiljna veza”, Nikola (25)

“Ne bojim se veze, jednostavno je ne želim. Volim svoju slobodu, volim svoj posao i nije mi problem ostati duže na radnom mjestu, pa se ne želim zamarati mislima moram li se nekome ispričavati zato što je to tako. Kad dođem doma znam što me čeka, uživam u svom miru i činjenici da nikome ne moram ‘odgovarati’ gdje sam i što radim. Trenutno mi tako odgovara, a što će budućnost donijeti – vidjet ćemo”, Petar (29)

“Priznajem, monogamija nije za mene. Bio sam u nekoliko veza, ali sam svaku djevojku do sada prevario. Stoga se ne zamaram s ozbiljnim vezama – sa mnom svaka cura zna na čemu je i da u našoj avanturi može dobiti samo najbolje od mene”, Domagoj (40)


Reci što misliš!