Lifestyle

#astro

Kako se koji znak Zodijaka mijenja kad nađe pravu ljubav?

Kako se koji znak Zodijaka mijenja kad nađe pravu ljubav?
Designed by freepic.diller / Freepik

Svih nas ljubav opije i izvuče na površinu najbolje iz nas - tako barem kažu romantični filmovi i knjige... No, kako se doista svaki znak Zodijaka ponaša u stvarnosti - kada ih pogodi Amorova strijelica?

Ovan

Ovaj znak uvijek želi biti vođa u svemu, pa i u vezi. No, jednom kada se opasno zaljubi postat će poput ‘milog janjeta’ i više se neće naprezati da stalno bude pobjednik.

Bik

Tvrdoglavi znak koji u pravilu nije spreman na kompromise, kad se zaljubi postaje otvoreniji i spremniji suočiti se sa svakom situacijom, pa i raditi (velike) kompromise.

Blizanci

Kad ih preplavi ljubav Blizanci konačno otkriju tko su. Naime, ovaj dvojni znak cijelo se vrijeme bori sa svojom ‘podvojenom’ osobnošću, no jednom kada se zaljubi više mu nije bitno da sebe vidi očima drugih.

Rak

Ljubav je nasušna potreba svakog vodenog znaka, a osjetljivi Račići žive za to da sretnu osobu s kojom će provesti cijeli život. Ranjivi su i senzibilniji nego inače, no istodobno i osjećaju da imaju svu moć cijelog svijeta.

Lav

Ovaj je znak uvijek željan pažnje i da se cijeli svijet vrti oko njega. No, kada sretne srodnu dušu njezina će sreća biti važnija čak i od njegove. Lav će otkriti svoju nesebičnu stranu za koju možda nije ni znao da postoji i pozitivno će se šokirati što ljubav čini od njega.

Djevica

Perfekcionist Djevica muškarac, kad ga pogodi Amorova strjelica, postaje ljubazniji i bolji prema sebi. Više mu nije toliko stalo što drugi misle o njemu, jer je pun samopouzdanja i sreće – zbog uzvraćene ljubavi.

Vaga

Ovaj znak horoskopa inače voli biti u društvu, no kad se zaljubi shvaća moć individualnosti i mira koji ona nosi sa sobom. Isto tako, postaje puno zadovoljniji sa sobom i to prenosi na voljenu osobu.

Škorpion

Znak za koji mnogi misle da je najstrastveniji od svih u zodijaku, pod utjecajem zaljubljenosti postaje puno ranjiviji i nježniji nego inače. Jedino voljenoj osobi dopustit će da ga u potpunosti upozna – sa svim manama i vrlinama.

Strijelac

Strijelci su poznati kao avanturisti, no kada pronađu ljubav svog života, shvatit će da im je tada potrebna mirna luka u koju će se uvijek vraćati – sretni jer ih tamo čeka žena njihova života. Tek tada spoznaju pravu moć ljubavi.

Jarac

Za ovaj je znak poznato da je tradicionalan, a u mnogim stvarima i vrlo skeptičan. On će promisliti i 10 puta prije nego nešto odluči i napravi, no kada se zaljubi sve se stubokom mijenja. Jednom kada ‘izgube glavu’ ništa ih neće zaustaviti u spontanosti i strasti.

Vodenjak

I dok u ‘normalnim’ situacijama ovaj znak izbjegava iskazivati osjećaje ljubav će in ‘natjerati’ da se suoče sa svojim pravim ja i istinskim emocijama. Tada im neće biti problem pokazati osjećaje čak i na javnom mjestu.

Ribe

Osjetljive i ranjive Ribe, jednom kada se zaljube, postaju istinski sretne i ispunjene. Ne žure sa stvarima kao inače i ne plaše se da će ih netko povrijediti – jer im emocije daju dodatnu snagu pa se osjećaju kao da mogu vladati svijetom.


Reci što misliš!