Lifestyle

#ženskikantun

Je li njegova bivša za njega zaista svršena priča?

Je li njegova bivša za njega zaista svršena priča?

Muški ponos često ne dozvoljava frajerima da priznaju sami sebi kako stvari stoje. Možda on stvarno želi okrenuti novu stranicu, ali ove stvari otkrivaju da možda još uvijek nije spreman...

Njegov mobitel i profili na društvenim mrežama za vas su strogo zabranjena zona. Ako vam ne dopušta da bacite pogled na njegov mobitel ili računalo, znači da postoji velika vjerojatnost da još uvijek čuva njezine poruke, ali i da komunicira s njom. Srećom, prije ili kasnije će zaspati pa onda, ako ne možete izdržati, krenite u istraživačku akciju!

Potpuno umanjuje osjećaje prema njoj. Tvrdi da mu ništa nije značila? A proveo je s njom godinu dana ili više? Znači da laže i da se pokušava uvjeriti da je nije volio, da mu nije stalo do nje i da je prekidom prošle veze profitirao. Definitivno je još daleko od činjenice da ju je prebolio.

Mijenja raspoloženje kako vjetar puše. Jedan dan ste najljepši i najbolji na svijetu te bi sve dao samo da bude s vama, vodi vas u omiljeni kafić, spremio vam je najdraže jelo... Ako sljedeći dan zaželi malo mira za sebe, ili čak nekoliko njih, znači da razmišlja o prošloj vezi i da još nije načisto s emocijama.

Uspoređuje vas i nju. Ako nije prebolio prošlu vezu, uspoređivat će novu sa starom. Čak mu može ponekad izletjeti pa će reći da ga jako podsjećate na bivšu curu. Ako se posvađate, a on vam kaže kako je njegova prijašnja cura radila nešto bolje od vas ili da mu bivša nije nešto zamjerala, definitivno je nije prebolio.


Reci što misliš!