Lifestyle

#muškikantun

Što joj pogled na vašu policu s knjigama otkriva o vama?

Što joj pogled na vašu policu s knjigama otkriva o vama?

Čak 85% singl osoba smatra kako je načitanost seksi, otkriva istraživanje dejting stranice Elite Singles. Stoga, knjige u ruke!

A pogledom na police knjiga svake osobe možemo puno toga otkriti o njoj samoj.

Evo što je spomenuto istraživanje otkrilo:

BIOGRAFIJE

Zainteresirani ste za učenje o tome kako drugi ljudi razmišljaju, što vjerojatno znači da pozorno slušate sugovornika, objašnjava dr. Pamela Rutledge, direktorica Media Psychology research Centra u Kaliforniji.

SF

Vi definitivno niste konformist i vaši su interesi daleko od onoga čime se bave mase pa je velika vjerojatnost da vas zanimaju rubne pojave. Vas će stoga privući djevojka koja će vam predložiti dejt negdje daleko od grada i time ostvariti ideju o kojoj ste dugo razmišljali.

AKTUALNE AFERE

Vi ste intelektualac koji uvijek nastoji proširiti svoje znanje. Zato vas privlače ljepotice od kojih i sami možete naučiti nešto novo.

TRILERI

Vi biste vrlo lako mogli postati adrenalinski junkie koji obožava živjeti na rubu. Ili možda jednostavno volite rješavati probleme. U svakom slučaju, vama dejt s djevojkom mora biti vrlo uzbudljiv i drugačiji od uobičajenih ako vas želi osvojiti.

KNJIGE ZA SAMOPOMOĆ

Ili želite postići neki određeni cilj ili ste u fazi dubokog propitkivanja sebe. Zato vas privlače djevojke koje vole slušati vaša izlaganja, ali i pomoći vam pokojim savjetom da uzajamno narastete i kao individualci.


Reci što misliš!