Lifestyle

savjeti za ljepši spol

Izludite svoga dragoga zavodljivim striptizom

Izludite svoga dragoga zavodljivim striptizom
Screenshot / Striptease (1996)

Izazivajte ga i izludite jednostavnim, ali seksi pokretima. Sve što vam je potrebno su dva stolca, povez za oči, seksi outfit i glazba. Malo hrabrosti nije naodmet

Uskočite u najviše štikle, upalite neku "razvratnu" glazbu, posjednite ga na stolac, zavežite mu povez preko očiju i - spremni ste dati mu nezaboravan poklon. Prije nego što puknete od smijeha sjetite se: vi ste seksi žena koja to može izvesti, pogotovo uz nekoliko savjeta stručnjaka. Pitali smo ih kako to učiniti i kako vam on može uzvratiti "uslugu". Menadžer striptiz kluba Greg Fedele, instruktorica erotskog plesa Annie Baxter i striper Charlie Scott pomogli su nam da sastavimo program. Prije nego što počnete pripremite se. Morate biti zaista spremni i puni samopouzdanja jer u suprotnome sve može ispasti smiješno, a ne zavodljivo. Ovo nije situacija za šalu.

Za početak se dotjerajte. Otiđite na manikuru, pedikuru, depilaciju... sve ono zbog čega se osjećate predivnom. Odaberite odjeću u kojoj se osjećate udobno. Što je odjeća više seksi, to ćete se lakše uživjeti u ulogu zavodnice. I pazite da je možete skinuti sa sebe bez mnogo petljanja.

Odaberite pjesmu koju dobro poznajete i uz koju vam je lako kretati se. I svakako pripazite da pjesma traje jednako dugo kao i ples. Ne želite da vam se dogodi tišina usred striptiza. Važno je i mjesto na kojem ćete sve izvesti. I vama i njemu tamo mora biti udobno.

Korak 1
Pripremite prostoriju. Pomaknite sve predmete koji bi vas mogli omesti u plesu. Provjerite da su svi telefoni isključeni, čaše napunjene, vrata zaključana. Dva stolca stavite jedan nasuprot drugog na dovoljnoj udaljenosti. Upalite svijeće, upalite CD player i spremni ste.

Korak 2
Dragi neka sjedne na jedan stolac i stavite mu povez na oči. Da začinite situaciju, nakratko napustite prostoriju. Vratite se, stisnite play i polako maknite povez s njegovih očiju. Zavodljivo ga gledajte ravno u oči. Povezom mu nježno zavežite ruke na leđima. Nagnite se pritom dovoljno daleko od njega da ne može dobiti dobar pogled na vaš dekolte. Izvucite svoj najzavodljiviji glas i recite mu da neće biti nikakva diranja niti razgovora.

Korak 3
Lagano hodajte do svog stolca dajući mu vremena da uživa u pogledu. Sjednite skupljenih nogu nasuprot njemu i pomičite polako ruke preko svoga tijela do kose i prstima kroz nju. Krenite zatim dlanovima prema dolje, prema koljenima koja lagano otvorite dok rukama stišćete grudi jednu prema drugoj. Milujte si bedra, obližite usne i namignite mu, ali samo ako možete napraviti taj dio da se ne počnete hihotati.

Korak 4
Polagano se krećite sve dok ne dođete ispred njega vrteći bokovima. Za ovo ne trebate biti plesačica - jer ako možete voditi ljubav, možete izvesti i erotski ples. Približite mu se još bliže i plešite opkoračivši jednu ili obje njegove noge. Dok se senzualno krećete, otkopčajte mu košulju ili skinite majicu. Zatim se malo udaljite i plešite mu okrenuti leđima.

Korak 5
Dok ste mu okrenuti leđima, skinite svoj top, grudnjak ili steznik i prekrijte grudi rukama. Okrenite se prema njemu i spuštena pogleda posvetite se dodirivanju grudi i bradavica prije nego što krenete jednom rukom prema dolje u smjeru gaćica. Muškarci obožavaju gledati žene dok se diraju.

Korak 6
Možete se vratiti do stolca i opkoračiti ga ili nastaviti plesati ispred njega. Pratite njegove reakcije na vaše pokrete i ponovite ono u čemu očito uživa. Ovo je vaš show, uživajte u njemu!

Korak 7
Izazivajte ga okrenuvši mu leđima te počnite sa sebe skidati gaćice ili tange. Tada se (budite hrabre cure!) nagnite naprijed i s pozadinom ponosno visoko u zraku povucite gaćice dolje sve do stopala. Pažljivo ih skinite s njih, potpuno koncentrirani jer se ne želite saplesti preko potpetica.

Korak 8
Krenite prema vratima smješkajući se dvosmisleno dajući mu do znanja da želite da vas prati do spavaće sobe, kupaonice, kuhinje... gdje god ste već planirali završiti tu večer.

Izvor: Cosmopolitan.hr


Reci što misliš!