Lifestyle

kraljevski tretman

Ormar Meghan Markle "težak" je milijun dolara

Ormar Meghan Markle
AP Images

Danas Meghan Markle ima pravo trošiti novac iz kraljevskog budžeta predviđenog za odjeću, baš kao što to radi i ostatak kraljevske obitelji. Jer, naposljetku, odijevati se poput vojvotkinje iziskuje puno više novca nego što joj je trebalo kada je bila poznata tek kao glumica.


Prije nego što je postala vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle je, istina je, bila uspješna i samostalna žena koja si je mogla priuštiti poznate brendove, no zasigurno ne u količini koju si može priuštiti sada kad je postala dio kraljevske obitelji. Do kraljevskog vjenčanja godine Meghan je svu svoju odjeću morala kupovati vlastitim novcem, obzirom da kraljevska obitelj ne smije davati pozajmice i plaćati njezinu odjeću novcem britanskih poraznih obveznika, no sada je priča posve drugačija

Danas Meghan Markle ima pravo trošiti novac iz kraljevskog budžeta predviđenog za odjeću, baš kao što to radi i ostatak kraljevske obitelji. Jer, naposljetku, odijevati se poput vojvotkinje iziskuje puno više novca nego što joj je trebalo kada je bila poznata tek kao glumica.

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Katie Nicholl, tvrdi kako se Meghan, otkako se u studenom zaručila za princa Harryja, u javnosti pojavila u stajlinzima vrijednim otprilike milijun dolara, odnosno 6,3 milijuna kuna.

Većina iznosa otišlo je na stajlinge za vjenčanje, točnije na po narudžbi izrađenu Givenchyjevu vjenčanicu koju je Meghan nosila za službeni dio ceremonije, a čija je cijena preko 440.000 dolara, kao i na ležerniju vjenčanicu Stelle McCartney za privatni dio slavlja za koju je trebalo izdvojiti više od 157.000 dolara, piše tportal.


Reci što misliš!