Lifestyle

pod plahtama

Ovi horoskopski znakovi na glasu su kao najpromiskuitetniji

Ovi horoskopski znakovi na glasu su kao najpromiskuitetniji
Thinkstock

Ako ne pronađu kvalitetu, ovi se horoskopski znakovi lako prebace na kvantitetu. Ne tvrdimo nužno da je riječ o preljubnicima, već samo o ljubiteljima igre pod plahtama.

Škorpion

Ovaj horoskopski znak predstavlja seks. Zato ne čudi njihova opsjednutost seksom, pa bio on s nekoliko različitih partnera ili pak sa samim sobom. Seks je veliki dio ličnosti Škorpiona pa ćete kod osoba rođenih u ovom znaku primijetiti učestale seksualne teme i njihovu neutaživu želju za avanturom. 

Strijelac

Strijelcima je monogamija stran pojam. Oni bi najradije voljeli imati nekoliko seksualnih partnera na raspolaganju koje mogu nazvati u bilo koje doba dana, a probat će, po pitanju seksa, doslovno sve. Za njih nema neosvojivih osoba i neostvarivih želja tako da sa Strijelcima u svakom slučaju možete očekivati pravu pustolovinu. 

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca ne dopuštaju da im bilo što ili bilo tko stane na put. Oni su spremni čak i uništiti tuđu vezu kako bi zadovoljili svoje seksualne maštarije. Njihova je radoznalost bezgranična, ali i volja pa vas, unatoč svojoj promiskuitetnosti, mogu ugodno iznenaditi svojim vještinama i trudom da zadovolje sve vaše najluđe želje i maštarije. 

Ribe

Ovaj znak obilježavaju emocije, a mijenjanjem seksualnih partnera Ribe zapravo traže ljubav. Koliko god im se seks za jednu noć činio uzbudljiv, Ribe na koncu svaku situaciju povežu s emocijama. Ribi je teško imati neobaveznog partnera s kojim nije u pravom ljubavnom odnosu, a zbog svog nepopravljivog optimizma, pokušat će i takav odnos pretvoriti u bajku sa sretnim završetkom. 


Reci što misliš!